Pronadjena beba na putu, ostavljena u pletenoj korpi

0

Muško novorođenče pronađeno je pored puta u selu Ceremošnja kod Kučeva. Bebica je bila u pletenoj korpi, a pronašao ju je meštanin.

Dečačić je rođen pre dan ili dva. Meštanin koji ga je pronašao išao je da baci đubre u kontejner pored puta kad je video korpu i novorođenče u njoj. Odmah potom obaveštene su sve službe a dete hitno prevezeno na neonatologiju požarevačke bolnice.

Meštane je jutrošnji slučaj podsetio na onaj od pre okruglo godinu dana kada je tek rođena beba pronađena na ulici u Crljencu. I tada je reč bila o tek rođenom dečaku kojem ni pupčana vrpca nije bila podvezana kako treba. Napuštenog dečaka tada je pronašla meštanka tog sela isto u pletenoj korpi!

Meštani Ceremošnje za Kurir kažu da se pitaju ko je ostavio tek rođeno dete i da ne veruju da je neka žena iz njihovog sela bila trudna jer tu kod njih uglavnom žive stariji meštani. Oni veruju da je to uradio neko iz okolnih sela pa bebu ostavio kod njih.

Kako Kurir saznaje, beba je dobro i nema nikakvih povreda. Istraga je u toku.

Ovaj kraj istočne Srbije poznat je po pećini Ceremošnja, brojnim manastirima, a pre svih čudotvornom manastiru Tumane u koji se sliva na stotine vernika tražeći isceljenje.

Kurir.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime