U NEDELJU JAGODINA GOSTUJE ČUKARIČKOM

0

Posle pauze zbog obaveza reprezentacije u nastavku šampiona JSL Srbije, Jagodina će se na Banovom brdu sastati sa ekipom Čukaričkog. Sudeći prema rečima trenera jagodinskog superligaša po kvalitetu protivnika ovo je jedna od najtežih utakmica za ekipu Jagodine u ovom delu prvenstva.

– Svesni smo da Čukarički igra dobro, da imaju dobru ekipu i dobre rezultate ali mi idemo na Banovo brdo da pokušamo da  se nadigravamo i da vidimo u ovom momentu gde se mi nalazimo. Ovo je dobra provera za nas, jedna teška utakmica pogotovu posle poraza od Rada moramo dati i više nego što možemo da bi uspeli da ostvarimo povoljan rezultat. Prošlo je dosta utakmica i imamo još ove tri utakmice tako da će rezultat na Čukaričkom zavisiti od nas i kako mi budemo ušli u utakmicu. Moramo da budemo maksimalno koncentrisani i da damo više nego što možemo da bi ostvarili povoljan rezultat. – izjavio je šef Stručnog štaba Simo Krunić

– Ovo je jedna od utakmica gde nam bukvalno zavisi na kom mestu ćemo završiti na polusezoni. Ne idemo sa belom zastavom na Banovom brdu, idemo sa jasnim ciljem da izvučemo što bolji i povoljniji rezultat, nadam se pobedi i ove tri preostale utakmice odradimo najbolje što znamo i umemo, da ostvarimo povoljan rezultat i da budemo što bolje plasirani na kraju jesenje polusezone. – izjavio je prvotimac Gašić Danijel.

Izvesno je da će ovaj susret zbog kartona propustiti Filip Arsenijević, a utakmica 13.kola JSL Srbije Čukarički – Jagodina igra se u nedelju sa početkom u 13.00h.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime