U JAGODINSKOJ BOLNICI KASNE PLATE, IZ SINDIKATA OČEKUJU BRZO REŠENJE

7

ALENNa zahtev čitalaca Infocentrale koji su zaposleni u Opštoj bolnici u Jagodini i koji kažu da plate zaposlenima u ovoj ustanovi kasne, predsednik Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti Alan Amzović kaže da se puštanje plata očekuje svakog trenutka.

„Plate kasne pet dana ali radi se o tehničkom problemu koji, kako je potvrđeno nadležni već rešavaju. Plate zaposlenima biće puštene najkasnije sutra ili prekosutra i problem će biti rešen. Pozitivan kontakt sa nadležnima dao nam je svima sigurnost da će tako biti“ rekao je Amzović.

Sindikat poručuje da radikalizacije eventualnog protesta neće biti i da postoji dobar kontakt između njih i nadležnih.

Direktor bolnice Milos Lukic rekao je da ce akontacije biti u naredna dva dana i da je zakonski okvir za plate do 5.februara.

„Odrzao sam sastanak sa sindikatima. Nema nikakvih problema“ rekao je Lukic.

 

 

7 KOMENTARA

  1. To nikoga ne treba da zanima u OB od zaposlenih,oni svoj posao obavljaju profesionalno i predano. I shodno tome ocekuju da na vreme dobiju svoje mizarno male plate,a vi gospodo i to uskracujete! Sramota!!!

  2. Nagradno pitanje je „KO JE POTROSIO PARE I ZASTO “ Mislim da se sve zna , samo niko nece da kaze istinu .Verovatno je i za ovu blokadu kriv neko iz opozicije , imaju carobni stapic i ruse proevropsku , prokosmicku vlast koju nam je sam bog poslao .Rusi se ono sto je jos preostalo zdravstvo , skolstvo , socijala.Gde je usao MMF , to je totalni herbicid . Novom direktoru puno srece .

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime