U JAGODINI RADI ŠKOLA BUBNJA ZA DECU I ODRASLE

0

U Jagodini, nalik na velikim gradovima, radi Škola bubnja koju vodi Igor Jeremić. Škola je počela sa radom prošle godine i za sada ima 11 polaznika. Na časovima bubnja mogu se učiti i udaraljke. Broj telefona škole bubnja je 064 915 41 40.

10„Današnja deca su neverovatno talentovana, oni su kao pametni mobilni telefoni, brzo upijaju, brzo uče, 12svestrani su. U velikim gradovima muzičke škole sa odsekom bubanj, rade veoma uspešno. Imamo odličan program po kome sam ja radio sa Kepom, a koja polaznicima daje pravo znanje. Velika je šteta da jagodinska muzička škola nema odsek bubanj. Imam sjajne klince koji neverovatno sviraju sa 10, 11 godina. Imam i bubnjare koji sviraju već 10,15 godina ali su propustili osnove i sa njima prolazim kroz te finese koje su jako važne. Imam već afirmisane bubnjare kojima fali prostor koji su propustili u sviranju i za njih mi je potrebno oko šest meseci rada. Sarađujem sa bubnjarima koji predaju u inostranstvu i deci koja su talentovana pružamo razne mogućnosti“.

Jagodinac, bubnjar Igor Jeremić svojim uspehom poslednjih godina upotpunjava već legendu o tome da je Jagodina rasadnik vrhunskih muzičara i nastavlja priču da na ovim prostorima stasavaju odlični bubnjari. Igor već osam godina svira sa Dženanom Lončarevićem, a učenik je Slobodana Stojanovića Kepe iz grupe „Smak“. Polaznike škole uči po Kepinom nastavnom programu.

 

Prethodni tekstPROF DR MAJA JEVĐEVIĆ NA NAJVEĆEM SAJMU LEPOTE U EVROPI – COSMOPROF
Sledeći tekstU JAGODINI IDENTIFIKOVAN FRANCUSKI DRŽAVLJANIN OSUMNJIČEN ZA DEČJU PORNOGRAFIJU

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime