PROF DR MAJA JEVĐEVIĆ NA NAJVEĆEM SAJMU LEPOTE U EVROPI – COSMOPROF

0

Prof dr Maja Jevđević upravo se vratila sa nedavno održanog Sajma lepote, najpoznatijeg u Evropi – Cosmoprof. Prema njenim rečima svetske inovacije u estetskoj medicini tiču se hijaluronskih filera sa polipeptidima i to je ono što je novo i što će u narednom periodu biti novina u Centru zdravlja i lepote „Glamour“.

cosmo-4„Drago mi je što naš Centar prati svetske inovacije. Novi proizvod koji je na mene ostavio najjači utisak je hijaluronski filer sa polipeptidima. Prethodnih 10 godina rada sa hijaluronskim filerima dokazuje moje apsolutno poverenje u ove prirodne punjače bora, usana, jagodica… Osim hijaluronske kiseline, koja je sastavni deo vezivnog tkiva, polipeptidi su osnova iz koje se „radja“ kolagen. Sjajna kombinacija hijaluronske kiseline i polipeptida u jednom špricu, kako za konturisanje lica, tako i za prevenciju starenja, obećava još bolje rezultate. Nakon sajma u Bolonji, Glamour planira tokom meseca odlazak u Sloveniju, radi usavršavanja novih tretmana lica. Koža je naš prioritet“ kaže prof dr Maja Jevđević.

Blog prof dr Maje Jevđević možete čitati OVDE. Inače, konsultacije, preglede i estetske tretmane kod prof dr Maje Jevđević možete zakazati na 035 56 55 57

Glamour centar je jedan od najpoznatijih centara zdravlja i lepote u ovom delu Srbije. Dr Jasmina Golubović specijalista dermatovenerolog pre 20 godina osnovala je ordinaciju i kozmetički salon Glamour. Prateći savremene trendove u oblasti dermatologije i kozmetologije dr Jasmina uliva pacijentima i klijantima maksimalno poverenje. U posao se uključuje i ćerka dr Jasmine, dr Maja Jevđević, koja od 2007. godine u sklopu Centra zdravlja i lepote Glamour otvara ordinaciju estetske medicine, pružajući sve usluge iz oblasti anti-aginga. Od 2012. godine klijenti imaju mogućnost korišćenja Wellness centra Glamour za potpuno uživanje i prevenciju zdravlja. U samom centru grada Paraćina otvoreno je i prodajno mesto Glamour Cosmetics, distributivni centar Alexandar Cosmetics.

 

Prethodni tekstU ZOO VRTU ZA VIKEND DECA CRTAJU JOVANČU
Sledeći tekstU JAGODINI RADI ŠKOLA BUBNJA ZA DECU I ODRASLE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime