U Glogovcu pronađena beživotna tela oca i sina

0

U Glogovcu kod Jagodine policije je juče pronašla beživotna tela oca i sina. Stariji muškarac, Dragan Dimitrijević pronađen je u kući i komšije kažu da ga nisu viđale u selu u poslednje vreme, dok je telo mlađeg muškarca nađeno u dvorištu. Još uvek nije poznato kada je preminuo otac a kada sin, kao ni da li se radi o prirodnoj ili nasilnoj smrti.

„Viđali smo ih po selu kada su išli do prodavnice, bukvalno nisu imali za hleb ali za rakiju su uvek imali. Mediji su ranije pisali o slučaju koji se dogodio u njihovoj kući, kada je preminula baba čije su telo dva meseca držali u kući i nisu je sahranili. Rekli su da nisu imali novca za sahranu iako i opština i država obezbeđuju besplatnu sahranu za materijalno ugrožene. I deda kad je umro isto to nisu odmah prijavili. Ne znamo kada je umro sin niti unuk, inače unuk je imao više od 40 godina“ kaže jedan od komšija.

Pre četiri godine policije je u krevetu u kući pronašla telo Milke Dimitrijević (82) majke i babe dvojice muškaraca čija su tela juče pronađena. Komšije su osetile neprijatan miris pa su slučaj prijavili policiji. 

Prethodni tekstPredata lista – Ivica Dačič premijer Srbije
Sledeći tekstVozač kamiona iz Jagodine, preminuo u Rumuniji

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime