U FOKUSU – DUBINSKI MEZOLIFT NA SUPER SNIŽENJU – UPOLA CENE!

0

Procedura MEZOLIFT – a tj. mezoterapijskog pomlađivanja vrata, lica dekoltea, ali i ruku u parfimeriji „Fokus“ trenutno je na sniženju i umesto 80 evra koliko inače košta, sada je 40 evra! Pozovite 035 229 011 zakažite sebi ili voljnoj osobi!

Mezolift je definitivno jedna od najboljih nehirurških metoda kojom na potpuno prirodan i neinvazivan način poboljšavamo izgled i strukturu kože.

Tretman predstavlja jedinstven spoj moderne tehnologije za bezbolno i sigurno pomlađivanje kože lica, vrata, dekoltea i ruku čiji su rezultati vidljivi već nakon jednog tretmana. Potrebno je naglasiti da ovim tretmanom ne delujemo samo na poboljšavanje izgleda kože i na lagano kozmetičko „peglanje“ bora nego delujemo dubinski na sam metabolizam kože, aktivaciju fibroblasta te stvaranje vlastitog kolagena.

Gubitak svežine, prolećno osvežavanje kože vitaminima posle dugotrajnog boravka u zatvorenim prostorijama, borba protiv slobodnih radikala, uklanjanje sitnijih bora oko očiju, usana, starenje i opuštena koža, indikacije su za primenu mezoterapijske procedure, popularno nazvane Mezoglow. Ova procedura odlaže primenu dermalnih filera jer regeneriše kožu lica, vrata i kapaka na potpuno prirodan način. Možete je u Jagodini uraditi u salonu „Fokus“. Pozovite br 035 229 011

mesoglowMesoglow je namenjen za regeneraciju kože lica i vrata kao i za anti-aging prevenciju. Podrazumeva unošenje multivitamina, minerala, hijaluronske kiseline i drugih sastojaka koristeći mezoterapijsku mikroinekcionu tehniku za lice, vrat, dekolte i šake.Zrelija koža se karakteriše žućkastom bojom, borama i visećom kožom. Gubitak elastičnosti postaje vidljivo već u kasnim dvadesetim jer tada počinje i smanjena produkcija elastičnih vlakana i kolagena. Dešavaju se i druge promene u smislu smanjenja cirkulacije, smanjene oksigenacije i redukcije volumena mišića kao i masnog potkožnog tkiva lica. Kao posledica svega u tridesetim lice gubi jedrinu, okruglast izgled i postaje zaravnjeno, a oval lica nejasno definisan. Ove promene u mnogome zavise i od stila života, nege, izloženosti sunčevom zračenju, i sl. Zbog ovoga je od velike važnosti da se na vreme počne sa negom.

Mesoglow je lagana, nehiruška procedura koja zaista zaustavlja proces starenja ćelija kože, pomoću koje unosima anti-oxidante, vitamine, minerale i amino kiseline u derm u cilju ishrane, odbrane i regeneracije kože. Time podstiče produkciju kolagena i elastina i stimuliše metabolizam ćelija kože. Uz sve ovo postiže se:

mesoterapia-facial-400x300-Prevencija pojavih prvih bora

-Redukacija bora

-Intenzivna regeneracija dermisa

-Visoka hidratacija kože

-Anti-oksidativni protektivni efekti

-Održavanje biološkog kožnog balansa

-Intenzivna ishrana kože

-Sjaj kože

Tankom iglicom, toliko tankom da čak ne izaziva ni krvarenje, dovoljno duboko da prodje bazalnu membranu epiderma, koža se hrani i stimuliše. Serija sitnih kapljica ostaje na površini kože i zatim prodire kroz mikrootvore na mesto dejstva. Mesoglow se radi na celoj površini lica uključujući i gornje i donje kapke.

Broj tretmana jezavisi od toga šta se želi da se postigne: jedan tretman dovodi do vidljivog osveženja kože, a serija od 3 do 4 tretmana u razmaku od nedelju dana daje značajno povećanje elastičnosti kože.

Tretman nije bolan, već daje sitan osećaj bockanja i prijatnosti. Nema iritacija, crvenila niti modrica.

SALON „FOKUS“ POZOVITE 035 229 011

Prethodni tekstPOGLEDAJTE KAKO ULJE KANABISA UBIJA ĆELIJE RAKA
Sledeći tekstPUŠKA U RUKAMA KRAJPUTAŠA BIĆE OD BETONA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime