U BOLNICI U ĆUPRIJI ČEKAO PET DANA DA GA TESTIRAJU JER NISU IMALI TESTOVE

0

Dalibor Miladinović (33) iz Ćuprije pozitivan je na korona virus. On je 10.marta došao iz Švedske a prve simptome dobio je 21.marta.

„Trenutno ležim u KBC Zemun i danas nemam temperaturu. Prvi simptomi su bili temperatura 39,2 i kašalj. Odmah sam se javio bolnici u Ćupriji gde su me smestili ali mi nisu odmah uradili test jer nisu imali testove. Ležao sam pet dana u Ćupriji dok nije urađen test i dok šestog dana nisam dobio rezultat kada sam prebačen za Beograd. I ne samo to što sam toliko čekao da mi se uradi test već su mi prvo rekli da mi je test negativan, to je bilo u četvrtak pa mi onda dva sata kasnije saopštili da su pogrešili, da se radi o drugoj osobi. Ja sam taman pozvao moje, sav sretan da ih obavestim da sam negativan. Nažalost, to nije bila istina“ kaže Dalibor za Infocentralu.

On je želeo da upozori ljude da je inficiran pa je to objavio na svojim profilima na društvenim mrežama.

„Iskreno ja mislim da sam se zarazio u Ćupriji u susretu s ljudima prvih dana i da nisam doneo virus iz Švedske. Inače, kada sam ja došao vanredno stanje nije uvedeno bilo i niko mi nije rekao da budem u izolaciji, mada sam ja to sam uradio par dana kasnije. Veliki broj pacijenata danas je primljen u KBC Zemun, mislim da ih je oko stotinak. Trenutno nas je osmoro u sobi i svi su zaraženi“ dodaje Dalibor.

Dalibor se danas oseća bolje i nada se da će se što pre vratiti svojoj porodici koja je takođe u izolaciji. On se sam javio Infocentrali kako i preko portala apelovao na sve sa kojima je bio u kontaktu da sprovedu mere izolacije.

Prethodni tekstU SRBIJI 785 SLUČAJEVA, U JAGODINI ČETIRI
Sledeći tekstKON – IZJAVLJUJEM DA SAM UMERENI OPTIMISTA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime