U BEOGRADU I JAGODINI OTKRIVENE DVE LABORATORIJE ZA UZGOJ MARIHUANE

0

Na teritoriji Beograda i Jagodine otkrivene su dve laboratorije za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, kao i neophodna prateća oprema za uzgoj, navodi se u saopštenju MUP-a.

Pripadnici MUP- a u Beogradu otkrili su laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i zaplenila oko 90 kilograma sirove marihuane i uhapsili DJ.M. (27) i D.G. (25), zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlJanje u promet opojnih droga.

Policija je u laboratoriji, koja se nalazila u vikendici u mesto Draževac, kod Obrenovca, zaplenila 277 stablJika marihuane visine od 140 i 60 santimetara i jednu elektronsku vagicu za precizno merenje sa tragovima droge.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policija u Jagodini je otkrila laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima, zaplenila oko 15 kilograma sirove marihuane i uhapsili Ž.P. (38).

Pretresom stana i drugih prostorija koje Ž.P. pronađena je laboratorija u kojoj su se nalazile 23 biljke, visine od 20 santimetara do dva metra, dok je u pomoćnom objektu porodičnog domaćinstva pronađena i tegla sa sasušenom marihuanom.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga biti priveden višem javnom tužiocu u Jagodini.

B92.net

Prethodni tekstJASNA MAGDIĆ (FITMOM_JM) – MOTIVATOR ZA ZDRAV ŽIVOT
Sledeći tekstAPEL DA GRAĐANI NE PALE VATRU NEKONTROLISANO

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime