TUČA U ĆUPRIJI – DIREKTOR OSNOVNE ŠKOLE FIZIČKI NASRNUO NA RADNIKA OPŠTINE

8

Juče oko podneva u zgradi opštine Ćuprija došlo je do tuče. Kako tvrde brojni svedoci, u opštinsku zgradu upao je direktor jedne osnovne škole u Ćupriji koji je i funkcioner Srpske napredne stranke i napao opštinskog službenika uzvikujući pogrdne reči i psovke.

„Bilo je strašno, svi smo u šoku. Sve se odigralo munjevito. Upao je u opštinu i napao kolegu kako ima nešto sa njegovom ženom. Mnogo je pogrdnih reči bilo, sve je slušalo bar 20 svedoka. Izbila je tuča, udaranje pesnicama, haos. Pozvali su policiju, šta će drugo ljudi. Opštinski službenik koji je dobio batine je bliski rođak načelnika policijske stanice u Ćupriji, mislim da je napadač priveden. Sramota šta se dešava kod nas!“ kaže jedan Ćupričanin koji je insistirao na anonimnosti.

Kako dodaje drugi svedok, tuča je trajala neko vreme jer niko nije uspeo da ih razdvoji, dok nije stigla policija.

„Mnogo ljudi je čulo šta se dešava jer je on toliko vikao da se tresla zgrada. Sve u vezi sa nekom švaleracijom, ne smem ni da pričam“ kaže naš sagovornik.

Opštinski službenik član je Socijalističke partije Srbije ali sukob između dvojice muškaraca nije bio, kako kažu Ćupričani zbog politike. Pretpostavljaju da je povod za sukob bila ljubomora. Tuču su zabeležile opštinske kamere. Dva muškarca su lakše povređena.

DIREKTOR ŠKOLE – SLUČAJ AGENCIJE ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE

Direktor ćuprijske osnovne škole je dospeo u žižu javnosti kada je Agencija za borbu protiv korupcije naložila da podnese ostavku jer je obavljao i funkciju odbornika i bio direktor prosvetne ustanove.

Infocentrala, foto ilustracija

 

Prethodni tekstDANAS: SVILAJNAČKI „PANASONIK“ NAJVEĆI IZVOZNIK IZ POMORAVLJA (VIDEO)
Sledeći tekstJAGODINAC OSVAJA NJUJORK!

8 KOMENTARA

  1. Bruka i sramota!!!! Primaju plate iz budzeta koji mi gradjani punimo, baskare se na svojim nezasluzenim ( sem po partijskim linijama ) radnim mestima, osedi i ostari covek dok mu izdaju jednu potvrdu ili bilo koji drugi papir, pa se jos i makljaju kao zveri na sred opstinskog dvorista!!!! Ej, pa jesu li to drzavni sluzbenici u sluzbi gradjana koji ih placaju?! Sve to treba govnjivom motkom isterati na njive da kopaju ionako ih ima viska po opstini i po javnim preduzecima, nakotili se godinama ko kusi psi!!!!!! O falcifikovanim diplomama i da ne govorimo!!!!! BRUKA I SRAMOTA STA SMO DOPUSTILI

  2. Bruka i sramota!!!! Primaju plate iz budzeta koji mi gradjani punimo, baskare se na svojim nezasluzenim ( sem po partijskim linijama ) radnim mestima, osedi i ostari covek dok mu izdaju jednu potvrdu ili bilo koji drugi papir, pa se jos i makljaju kao zveri na sred opstinskog dvorista!!!! Ej, pa jesu li to drzavni sluzbenici u sluzbi gradjana koji ih placaju?! Sve to treba govnjivom motkom isterati na njive da kopaju ionako ih ima viska po opstini i po javnim preduzecima, nakotili se godinama ko kusi psi!!!!!! O falcifikovanim diplomama da i ne govorimo!!! Bruka i sramota sta smo dopustili!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime