JAGODINAC OSVAJA NJUJORK!

1

Već dugi niz godina glumac Dejan Jelača gradi uspešnu karijeru sa one strane okeana, nastupajući u televizijskim i filmskim ostvarenjima koja nastaju u holivudskim studijima….

Njegov život odvija se na relaciji Njujork – Beograd, a poslednjih nedelja ponovo boravi u Velikoj jabuci gde snima veb seriju “Sit Black & Relax”. Igrao je agenta, novinara, reportera, a ovoga puta se na ulicama Harlema našao u uniformi policajca.

Dejan kaže da je veoma srećan i uzbuđen što nastupa u ovom projektu.

– Scenario i režiju potpisuje mlada Lataša Mercer. Za sada je planirano dvanaest epizoda, koje se snimaju na poznatim njujorškim relacijama. Igram jednog agresivnog, napadnog i arogantnog policajca. Premijera u Americi očekuje se krajem novembra.

dejan jelaca 1
Poznati glumac i voditelj uskoro će se vratiti u Beograd jer ga očekuje snimanje osme sezone emisije „30 minuta“. On je tokom leta nekoliko dana proveo u Jagodini.
“ I naša baba Rosa Jelača je bila glumica i mi smo rasli u pozorištu. Dejan je divan, pažljiv, dobar čovek. Dolazi nekoliko puta godišnje u Jagodinu, uvek se vidimo. Pozitivan je i iskren, to su njegove odlike“ kaže sestra Jelena Zečević.

Da ostane u Americi, presudio je posao koji je dobio na radiju En-Bi-Si. Poverenje je zadobio preko telefona, a prvi ugovor potpisao na tri godine.

„Poslao sam im biografiju, pozvali su me, preko telefona sam im pročitao tekst i već sutradan su me zvali da potpišem ugovor. Pitao sam ih kako je to moguće, pošto me nisu nijednom videli. Dopali su im se glas, akcenat, biografija i to je, rekli su mi, bilo dovoljno da me zadrže“

Dan u Njujorku počinje mu tako što uz prvu kafu pročita imejlove koje mu je agent poslao, obeleži kastinge na koje će otići, pa tek onda planira vreme za sebe. Bar sedam puta nedeljno Dejan se pojavljuje na ovim događajima.

„U Americi postoji veliko tržište, ali vlada i neprestana borba. Bez obzira na to koliko projekata imao iza sebe, uvek si početnik. Navikao sam na to, a mogu vam reći da mi u neku ruku i prija. Verovatno bih se uljuljkao, dok ovako moram da crpim iz sebe energiju i talente za koje i ne znam da postoje“ smatra Jelača.

Očekujemo ga uskoro i tada će pratioci Infocentrale moći da pročitaju i pogledaj intervju sa Dejanom Jelačom.
izvor Hallo, Novosti, foto privatna arhiva
Prethodni tekstTUČA U ĆUPRIJI – DIREKTOR OSNOVNE ŠKOLE FIZIČKI NASRNUO NA RADNIKA OPŠTINE
Sledeći tekstSTO CRTEŽA MEHRDADA RASHIDIJA NA IZLOŽBI U MNMU, A MONOGRAFIJA „CRTEŽ KAO MOLITVA“ NA SAJMU KNJIGA – HALA ČETIRI

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime