TIHOMIR ARSIĆ U POSETI OO SNS U SVILAJNCU

0

Prvak drame Narodnog pozorišta i član GO SNS Tihomir Arsić je u utorak, 29. marta posetio opštinski odbor Srpske napredne stranke u Svilajncu.

On je u restoranu Drumski raj održana tribina “Srbija stabilnosti – vek posle Velikog rata – regionalna politika Vlade Aleksandra Vučića”u organizaciji OO SNS Svilajnac, na kojoj je Tihomir Arsić i govorio.
U okviru tribine održan je scenski igrokaz „Vreme časti i ponosa“, čiji je autor i narator penzionisani pukovnik Vojske Srbije i vojni istoričar Mića Živojinović. Učestvovali su prvak drame Narodnog pozorišta Lepomir Ivković i glumac Narodnog pozorišta Dimitrije Ilić u ulogama Živojina Mišića i Stepe Stepanovića. Predstava “Vreme časti i ponosa” govori o razmišljanjima slavnih srpskih vojvoda, Stepe Stepanovića i Živojina Mišića.
Prisutnima je predsednik OO SNS Svilajnac Branislav Marinković, u skladu sa simbolikom predstave i današnjice poručio:

„Naš premijer je pozvao nas, to jest vas vojnike, da pozovemo ovaj narod u odbranu Srbije, u odbranu Svilajnca, na izborima 24. aprila i da svi zajedno pobedimo naše protivnike, naše neprijatelje, i da odbranimo i Srbiju i Svilajnac od njih. S tim u vezi, pozivam vas da pozovete sve svoje prijatelje, rođake, kumove, pre svega narod u odbranu Srbije i u odbranu Svilajnca. Hvala vam puno i do pobede!”

Prethodni tekstBORKO STEFANOVIĆ U JAGODINI
Sledeći tekstU SALONU „JELA“ – SAJAM KUĆNOG NAMEŠTAJA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime