TADIĆEV SDS OSNOVAO GRUPU GRAĐANA PA SE UDRUŽIO S NAPREDNJACIMA

1

Grupa građana „Dogovor za Despotovac“ sastavljena od trećine članstva Socijaldemokratske stranke koji su i dalje imenom i prezimenom članovi stranke Borisa Tadića, potpisala je sporazum o saradnji sa Srpskom naprednom strankom u ovoj opštini.

„SNS je otvoren za sve ali ipak biramo samo kvalitetne ljude, one koji mogu da doprinesu razvoju Despotovca i našli smo ih“ rekao je za Infocentralu, Nikola Nikolić, predsednik OO SNS Despotovac.

Potpisnici iz stranke Borisa Tadića kažu da se radi o potpisivanju sporazuma između grupe građana i naprednjaka o zajedničkom delovanju na predstojećim izborima.

„Našli smo zajednički jezik, jesmo potpisali sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima. Mi nismo isključeni iz SDS – a, istina je da smo članovi i dalje. Dogovorili smo zbog svih prethodnih situacija, zbog političkog vašara, poltiike ucena i obmana kao i otimanja odbornika, kupovine mandata i još mnogo toga. Seli smo sa SNS i dogovorili se za dobrobit građana Despotovca“ kaže za Infocentralu, predsednik OO SDS dr Zlatko Marjanović.

Potpisnici sporazuma su i direktor Resavice Stevan Dželetović i bivši predsednik opštine i član SDS, Mališa Alimpijević.

Stranka Borisa Tadića nije u Srbiji sklapala koalicije sa SNS, a još nije poznato kako će vrh stranke reagovati na ovakav potez Despotovčana.

sporayum snsn sdsspoaty sds snssporayum 3

 

 

Prethodni tekstPUPS RASPUSTIO ODBOR, ČLANOVI PRELAZE U SPS?
Sledeći tekstPOKRET ZA PREOKRET: TRAŽIMO POMOĆ JAGODINE ZA ZADUŽENE U ŠVAJCARCIMA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime