SVAĐA PREMIJERA I NARODNIH POSLANIKA U PARLAMENTU – CIRKUS!

0

Danas je Narodna skupština Srbija više izgledala kao CIRKUS nego kao parlament. Pogledajte „razgovor“ premijera sa opozicijom i obrnuto.

– Vi ste najobičnije kukavice i ništa više. To ste bili i to ste ostali – poručio je Vučić obraćajući se Draganu Šutanovcu, Borislavu Stefanoviću…

Na to je ustao Dragan Šutanovac i nešto dobacivao, na šta su mu izrečene dve opomene.

Vučić je zamolio predsedavajućeg, koji je podelio više opomena poslanicima DS, da ih pusti da dobacuju, „pa čak i da opsuju“, jer će se tako, kako je rekao, lakše osećati i misliti da imaju sedam umesto šest odsto podrške.

– Vi ste danas pokazali izuzetno visok stepen nervoze, besa, primitivizma i prostakluka. Nijedan predsednik vlade nije nikada ovako razgovarao s narodnim poslanicima. Sve vreme ste vikali na nas i pitali nas zašto vam pretimo. Ja sam govorio o političkom bumerangu i sigurno će vas stići, čim vama ovako aplaudiraju za tu prazninu – rekao je Borislav Stefanović premijeru.

Stefanović je kazao da zbog takvog obraćanja Vučić duguje izvinjenje građanima.

Predsedavajući Igor Bečić je Zoranu Živkoviću, koji je tražio repliku, rekao da „svojim uličarskim rečnikom nije zaslužio reč“.

 

Zoran Živković

Živković je uzvratio sa:

– Stoko jedna!

Bečić je potom Živkoviću izrekao treću opomenu i meru udaljenja. Potom je prekinuo sednicu i zamolio obezbeđenje da „postupi po izrečenim opomenama“. Živković je potom sam napustio salu.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime