NOVI ASFALT GLAVNOM JAGODINSKOM ULICOM

0

Deonica Državnog puta Kragujevac-Jagodina-Ćuprija, koja prolazi kroz administrativno središte Jagodine, biće do kraja godine u celosti rekonstrusana, izjavio je danas direktor Direkcije za izgradnju grada Jagodine Miodrag Jevremović.

Reč je o redovnom održavanju ove deonice, i kada se završi biće to moderna saobraćajnica na radost učesnika saobraćaja i građana s obzirom da prolazi kroz centar Jagodine, administrativnog, političkog i turističkog centra Pomoravskog okruga, dodao je Jevremović.

Biće obnovljeni i šahtovi koji su postavljeni pre 30 godina, napomenuo je Jevremović. Preduzeća „Put“ iz Jagodine i „Kragujevac put“ iz Kragujevca na izgradnji su angažovala veliki broj ljudi i tehnike, radi se po ceo dan, i nedeljom, a na ruku im ide i lepo vreme.

Jevremović, je podsetio, da je zbog teške finansijske situacije, u Jagodini ove godine vršeno samo održavanje putne infrastrukture i da nije bilo izgradnje novih puteva.U budžetu Skupštine grada za 2015. godinu, koji je usvojen 18. decembra, planirana su 162.000.000 dinara za izgradnju putne infrastrukture, održavanje puteva, ugradnju semafora, održavanje ulica, pešačakih staza, nekategorisanih puteva…

Tanjug, foto Tanjug

Prethodni tekstMINISTRE, JESTE LI VI KAMERMAN?
Sledeći tekstSVAĐA PREMIJERA I NARODNIH POSLANIKA U PARLAMENTU – CIRKUS!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime