SUDAR „PUNTA“ I CISTERNE

0

U sudaru putničkog automobila „fiat punto“ jagodinskih tablica i kamiona cisterne novosadskih tablica, automobil je potpuno uništen, ali nema teže povređenih

U sudaru putničkog automobila „fiat punto“ jagodinskih tablica i kamiona cisterne novosadskih tablica, koji se danas dogodio na državnom putu Jagodina-Svilajnac-Despotovac, kod Jagodine, nema teže povređenih, ali je na „Puntu“ potpuno uništen prednji deo.

„Punto“ se kretao iz pravca Jagodine i zakačio cisternu, koja mu je dolazila u susret, a zatim se, nakon oko 50 metara, našao na suprotnoj strani u travi.

Vozač „Punta“, koji je lakše povređen, je komunikativan, a na automobilu je potpuno uništen prednji deo, posebno leva, vozačeva strana.

Delovi „Punta“ i tragovi ulja vide se na oko 50 metara puta.

Na cisterni je šteta gotovo zanemarljiva, u voznom je stanju i posle uviđaja i sastavljanja zapisnika, će verovatno nastaviti put, rekli su Tanjugu saobraćajni policajci na licu mestu. Nezgoda se dogodila oko 15 sati.

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/hronika/aktuelno.291.html:550640-Jagodina-Sudar-punta-i-cisterne-nema-teze-povredjenih

foto ilustracija

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime