STS „KAN“ – NOVI POGON ZA PROIZVODNJU ROLETNI, KOMARNIKA I ROLO ZAVESA

0

Firma Kanbera u Jagodini otvorila je novi pogon i to za proizvodnju roletni, komarnika i rolo zavesa. U ponudi su dve vrste roletni, aluminijumske roletne i PVC roletne.

Aluminijumske roletne su izradjene od aluminijuma i odlikuju se vrhunskim kvalitetom. Stubovi se sastoje od dve komore sa četkicama koje sprečavaju lupanje lamela. Odličan su izolator jer su lamele punjene poliuretanom. S druge strane PVC roletne su izradjene od plastike, ali je lamela koja izlazi iz kutije napravljena od čistog aluminijuma.

U ponudi su i Rolo zavese i komarnici. Rolo zavese su idealne za uredjenje i zaštitu od sunca svh prostorija. Rolo zavese se mogu montirati a vertikalne i horizontalne površine zbog čega su pogodne za bilo koji tip prozora ili vrata. Komarnici su efikasno rešenje budući da omogućavaju ulaz svežeg vazduha.

Od 1. aprila STS Kanbere uvoela je novo radno vreme, kako bi uspostavili kontinuirano, pravovremeno i sveobihvatno servisiranje kupaca. Firma uvodi i popodnevnu smenu tako da će firma raditi od 7 30 do 21 sat. Svakog radnog dana u tom periodu, kao i subotom od 8 do 15 sati, kupci i svi zainteresovani mogu posetiti Showroom i na licu mesta pogledati veliki izbor prozora, roletni, rolo zavesa, komarnika itd.

STS Kanbera nalazi se na Slovenskom putu bb, odmah pored naplatne rampe. Njihov sajt je www.stskan.com a broj telefona 035 200 700

 

Prethodni tekstMALA LENKA VEĆ JE MANEKEN BRENDA „EXTREME INTIMO“
Sledeći tekstPOČINJE UPIS ĐAKA PRVAKA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime