MALA LENKA VEĆ JE MANEKEN BRENDA „EXTREME INTIMO“

0

Mala Lenka Simić iz Jagodine, stara samo deset meseci, svakodnevno osvaja srca mnogih posetilaca na dobro poznatoj društvenoj mreži instagram. Ona se ubraja u baby blogere,  i zajedno sa svojoj mamom Miljanom deli svakodnevnicu sa drugima.

picsart_03-20-09-38-00„Profil @lenkastories sam otvorila sa idejom da podelim svoje lično iskustvo i čujem šta druge mame misle o istom. S obzirom da dosta vremena provodim sa njom, tačno mogu da primetim šta se promenilo iz dana u dan. Šta je novo naučila ili uradila. Želja da sačuvam svaku uspomenu počev od prve šetnje, osmeha, prvog putovanja sve do dan danas. Svaki trenutak je zabeležen fotografijama, gde ih kasnije slažem u porodični album“ kaže mama Miljana.
Odakle vam inspiracija za tekstove i fotografije?20171202_205022
„Trudim se da unapred osmislim odevnu kombinaciju i prateće rekvizite, kako bi ta fotografija bila potpuna i imala svoju priču u oku gledaoca“.
Kako je krenula saradnju sa Extreme intimo i otkud baš Lenka kao deo kampanje ?
„Saradnja izmedju tima iz Extreme intimo-a i nas došla je skroz spontano. Uočivši Lenkinu sliku na kojoj je imala pet meseci u njihovoj pidžami, podelili su je na njihovoj fb stranici i na instagramu. Nakon toga, kontaktirao nas je menadžer iz tima Extreme intima i ponudili su da Lenka bude deo dečje kolekcije Extreme intimo  proleće leto 2018“.
Kakva je Lenka bila na samom snimanju i da li ste vi zadovoljni?
„Samo snimanje je bilo veoma zanimljivo jer smo se suprug i ja plašili Lenkine reakcije od bliceva i ogromnog broja ljudi u jednoj prostoriji. Lenka je pozirala i smeškala se kao da je velika devojčica a ne beba. Mi roditelji smo bili tu da pomognemo fotografima kako bi slike na kraju ispale što bolje. Moj utisak je da sam veoma ponosna kao majka jedne male bebe koja je bila deo cele kampanje, ali isto tako se nadam da ce u budućnosti imati još ponuda kao baby model“ kaže ponosna mama Miljana.
M.J.
Prethodni tekstPOBEDNICI MARATONA KRISTIJAN STOŠIĆ I NORA TRKLJA
Sledeći tekstSTS „KAN“ – NOVI POGON ZA PROIZVODNJU ROLETNI, KOMARNIKA I ROLO ZAVESA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime