STARČEVIĆ: DSS SE NEĆE MENJATI

0
Demokratska stranka Srbije je danas na 12. Skupštini izabrala za predsednicu stranke Sandu Rašković Ivić.

– Skupština DSS kao i kampanja pre skupštine su prošle u jednoj krajnje demokratskoj atmosferi kakva i dolikuje ovoj stranci. U narednom periodu biće konstituisani novi stranački organi koji će sprovoditi politiku DSS koja se neće menjati u svojim ključnim elementima, rekao je predsednik ove stranke u Jagodini i odbornik, Života Starčević.

Rašković-Ivić dobila je 359 glasova na Izbornoj Skupštini, dok je drugi kandidat za predsednika Miloš Aligrudić dobio 174 glasa. Za potpredsednike stranke izabrani su Borko Ilić, Milica Radović, Milenko Jovanov, Milan Lapčević, Miroslav Petković, Predrag Džajević i Slaviša Ristić.  Delegati izborne skupštine izabrali su i članove glavnog odbora.

Novoizabrana predsednica DSS izjavila je danas da će njeni prvi koraci biti demokratizacija i decentralizacija stranke putem izmene Statuta.

„Moji prvi koraci će biti demokratizacija i decentralizacija stranke putem izmene Statuta. Dalje ću razgovarati sa opštinskim odborima i članstvom, a onda ćemo krenuti sa izbornom kampanjom i promovisanjem ideja partije“, kazala je Rašković-Ivić za agenciju Beta.

Prethodni tekstSLOVENCI IMAJU NAJVIŠU PLATU, MAKEDONCI NAJNIŽU
Sledeći tekstOLJA VODI ,,UTISAK“ PRED 1.000 LJUDI

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime