Stan gori od deponije, stanari mole komunalnu da reaguje (FOTO, VIDEO)

1

U ulici Kragujevački oktobar u Jagodini u zgradi D4 stanari su komunalnoj inspekciji prijavili neopisiv smrad koji je počeo da se oseća sa dolaskom vrućih dana i visokih temperatura. Iako je slučaj prijavljen nadležnima, kako kažu stanari situacija se nije promenila osim što je dolazila policija i uz pomoć vatrogasaca otvorila vrata i zatekla smetlište.

„Jednog dana je došla policija i sa vatrogascima su otvorili vrata pošto smo podneli prijavu da se iz jednog stana oseća užasan smrad. Zatekli su užas kao i mi koji živimo u tom ulazu. Stan je prepun smeća, zatrpan, ima pacova i miševa. Znamo da je u tom stanu živeo jedan stariji čovek ali niko ga već mesecima nije video. On je dovlačio to đubre, ali tek kada su počele vrućine smrad je postao nesnosan“ kažu stanari koji su poslali fotografije našoj redakciji.

Stanari takođe kažu da su vrata ostala otvorena pa su ih oni zalepili selotejpom kako se smrad ne bi u toliko meri osećao u hodniku. Oni apeluju na nadležne da reaguju jer se, kako kažu plaše zaraze i jer je normalan život u tom ulazu nemoguć.

Fotografije i video šalju stanari ove zgrade.

Prethodni tekstU nedelju promenjivo oblačno i malo svežije
Sledeći tekstPALMA: NEMAČKA I FRANCUSKA PORAŽENI NA KOSOVSKOM PITANJU

1 KOMENTAR

  1. cik da se stanari organizuju i pociste ovo djubre… pre ce u govnima ziveti narednih 5 godina, i zaovu nadlezne, nego da se organizuju u sve ovo pobacaju i pociste… ali to je srbija… na zapadu bi naravno prvo institucije reagovale, ali u nekim slucajevima gde mozda ne bi, nikada stanari ne bi zvali drzavu, a oni ziveli u nesnosnom smradu danima, nedeljama i mesecima… to je ono zbog cega smo propali i kao drzava i kao drustvo, i za evropljane smo kao avganistan za svet….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime