SNS u Jagodini moli predsednika Vučića da i dalje ostane na čelu stranke

0

„Nakon višednevne stravične kampanje laži i obmana protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića pripadnici Đilasove interesne grupe Savez za Srbiju su pored bolesnih napada na decu predsednika još jednom šokirali gradjane Srbije deleći na društvenim mrežama  i umrlicu sa likom predsednika Srbije. Ovim pokazaju da ne postoji ništa sveto i da su spremni na sve kako bi došli do vlasti i nove šanse da pljačkaju građane Srbije. Ovakav umobolni napad na ćerku i sina predsednika i umrlice koju šire po društvenim mrežama nije zabeležen u istoriji političkog života Srbije, a i svetske političke scene i stavlja u nedoumicu i najveće stručnjake da li se radi o ljudima kojima je potrebna hitna hospitalizacija ili o monstruoznoj političkoj zaslepljenosti i mržnji.

Takođe svoju nemoć prikazuju u skrnavljenju simbola Srpske napredne stranke, tako da su po već treći put polomili i skrnavili simbole Srpske napredne stranke na tabli Gradskog odbora u Jagodini mislići možda da će takvim činom da nas zaplaše. Kada su shvatili da ih narod neće, da im rejting vrtoglavo pada dok se za Srbiju brinu sa egzotičnih letovanja, a da predsednik Vučić dobija priznanja za rad iz celog sveta i sa istoka i sa zapada, dok podiže privredu zemlje i standard gradjana Srbije koji ga u potpunosti podržavaju, Đilasovci pokazuju ovakvim napadima svoje pravo lice. Gradski odbor u Jagodini moli nadležne organe da za sve pretnje i skrnavljanja otkriju počinioce i iste procisuiraju.

Radi se o krajnje zabrinjavajućoj pojavi da politički život Srbije hoće da vode bezočni primitivci koji na sreću građana Srbije nikada neće biti u prilici da se pitaju za bilo šta, a ovakav politički program bi trebali da ponude samo sami sebi.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Jagodini na čelu sa predsednikom Nikolom Radosavljevićem pruža punu i bezrezervnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i najoštrije osuđuje ovakav neljudski čin i politički skandal društvenog šljama.

Istovremeno Gradski odbor u Jagodini moli predsednika Vučića da i dalje ostane na čelu stranke i odbrani građane Srbije od zla koje se zove- Đilas, Jeremić i Obradović“ navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Jagodini.

Prethodni tekstParaćinski nastavnik predstavljaće Srbiju u Dubaiju
Sledeći tekstPalma: Biće „5.000 za gospođu“ i „4.000 za gospodina“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime