PALMA: BUDUĆNOST JE SA PROVERENIM LJUDIMA SA REZULTATIMA

3

(Izbori 2020.)

Tim koji predvodi Dragan Marković Palma nastavio je predizbornu kampanju u Jagodini, podnošenjem izveštaja o radu i planovima za naredni period, tribinama u domovima kulture u jagodinskim selima Donji Račnik, Miloševo, Bagrdan, Lovci i Strižilo.

„Do našeg dolaska na vlast 2004. godine, u Jagodini je ostalo bez posla 10 000 radnika i praktično su nestale kompanije kao što su Fabrika kablova, Morava, Resava, Palas, Budućnost, Minel i ostale. Mi smo uspeli da ponovo zaposlimo ljude i jagodinska privreda poslednje četiri godine beleži suficit, koji je samo prošle godine iznosio blizu 8 000 000 dolara, a sve fabrike koje su strani investitori otvorili u Jagodini proširli su svoje kapacitete za nekoliko hiljada kvadrata i povećali broj radnika. Tako da mi nemamo razloga da brinemo za budućnost“, poručio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

„Meni ne trebaju visoke funkcije da bi radio za građane Srbije. Ja hoću da pomognem sa mojim iskustvom i onim što znam i nikada se neću boriti za funkcije, ali ću se boriti za svakog čoveka u Srbiji. Danas je veoma važna reč, odnosno kada nešto kažeš i obećaš, to moraš i da ispoštuješ i to je moja i poslovna i politička deviza. Ja pozivam građane da na izborima glasaju za proverene ljude sa rezultatima, sa delima, jer u njima je budućnost. Ivica Dačić je uspeo da znatno poboljša međunarodnu poziciju Srbije. Dačić je svima pokazao u svetu na svom primeru kako razmišlja i izgleda jedan Srbin i službeno i društveno i da odgovori kada treba, a i da peva. Za takve ljude treba glasate“, rekao je Marković.

„Srpsko kolo je ušlo u UNESKO kao deo naše kulturne nematerijalne baštine. I zato je bitno da u što više gradova i sela u Srbiji ima kulturno umetničkih društava. Jagodina je redak primer gde smo u gotovo svim selima, a ima ih 52, sagradili nove domove kulture i stvorili uslove za bavljenje kulturom i očuvanjem tradicije. Gotovo svako jagodinsko selo ima i kulturno umetničko društvo i mi poštujemo te mlade ljude koji izdvajaju dva do tri dana nedeljno da vežbaju tako što im lokalna samouprava obezbeđuje narodnu nošnju i sve uslove za rad, a većina njih je više puta sa našim delegacijama putovala u inostranstvo gde su prezentovali srpsku narodnu igru“, izjavio je Marković.

Na lokalnim izborima u Jagodini pod rednim brojem jedan je lista koju čine Jedinstvena Srbija, SPS i Srpska napredna stranka, dok će se koalicija SPS – Jedinstvena Srbija na listiću za republičke izbore naći pod rednim brojem dva.

 

Medijski sadržaj nastao je realizacijom projekta „Jagodina naš grad“ koji sufinansira Opština Jagodina 

Prethodni tekstAGENCIJA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE – JAVNI RESURSI SE NE SMEJU KORISTITI U KAMPANJI
Sledeći tekstPRESREO TRI ŽENE I DODIRIVAO IH

3 KOMENTARA

  1. Ja za vas sigurno neću da glasam. Previše korupcije i partokratije. Deljenje milostinje po sopstvenom aršinu u nemom prisustvu direktorke Centra za socijalni rad. Velom tajne pokriveni donatori milionskih suma. Užasavajuće stanje radničkih prava. Porast nezaposlenosti. Opšte osiromašenje i padanje do prosjačenja u jednom bogatom kraju. Zloupotreba budžetskih sredstava. To su moji razlozi da nipošto ne glasam za vas. Uostalom, red je da politički dinosaurusi napuste političku scenu Srbije.

  2. Posebno ovi iz jagodinskog SNS–a doprinose boljem životu. Zbog njih gubiš moj glas. Oni gledaju samo svoj dmep, jer mnogo gladni i alavi, na čelu sa Radosavljevićem koji i ne ide na posao, a uglavio se na državna jasla. Narod plaća njegov nerad.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime