Snižena cena članarine u jagodinskoj biblioteci, a počinje i foto konkurs „Knjiga na moru“

0

Narodna biblioteka u Jagodini je u čast leta odlučila da sa Jagodincima podeli dve baš super vesti.

Junska Noć knjige će u gradskoj biblioteci potrajati skoro pa nedelju dana. Da podsetimo, ovog juna Noć knjige će se održati na čak 62 lokacije u knjižarama Delfi i Laguninim klubovima čitalaca kao i u bibliotekama u 31 gradu u Srbiji i regionu (Banjaluka, Bijeljina, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Nikšić),  a učešće u akciji je uzela i naša biblioteka. Od 14. do 20. juna ionako niska cena godišnje pojedinačne članarine biće dodatno snižena za čak 40%, pa će u tom periodu naši sugrađani moći da postanu članovi biblioteke za samo 300 dinara.

Želimo im da se učlane, uzmu nekoliko knjiga i sa njima se zapute na neku lepu destinaciju na kojoj će provesti deo leta. I naravno da uzmu učešće na foto-konkursu „Knjiga na moru 2021“!

Naime, od utorka, 15. juna 2021. godine počinje ovogodišnji nagradni foto-konkurs Narodne biblioteke u Jagodini pod nazivom „Кnjiga na moru“.

Кorisnici jagodinske gradske biblioteke koji žele da učestvuju na konkursu imaju lak i lep zadatak: Na adresu [email protected] treba da pošalju fotografiju sa svog godišnjeg odmora (koji uopšte ne moraju da provode na moru!) – uz samo jedan uslov. Na slici treba da se vidi knjiga pozajmljena iz jagodinske biblioteke. Po propozicijama, NEOPHODNO JE DA BAR-КOD NARODNE BIBLIOTEКE OTISNUT NA NALEPNICI BUDE VIDLJIV NA FOTOGRAFIJI. Najuspešnije i najlepše fotografije biće objavljene na FB stranici biblioteke, a tri najbolje i nagrađene po zaključenju konkursa, 15. oktobra 2021. godine.

Milun Vasić

Odeljenje za kulturno-obrazovne programe

i podsticanje čitanja

Prethodni tekstVučić: Za Jagodinu još bolje vesti, profesor Fišer je rekao da će ovde biti otvorena i fabrika tiplova
Sledeći tekstJAGODINKE SE POJAČAVAJU IZ FRANCUSKE LIGE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime