SKY WORK TRAVEL – GRČKA VEĆ NAJTRAŽENIJA! LETOVANJE PREKO ADMINISTRATIVNE!

0

U agenciji SKY WORK TRAVEL poručuju da su uveliko počeli sa prodajom paket aranžmana za Grčku i to po najpovoljnijim uslovima i načinom isplate.

dikic 1
Nebojša Dikić

„Grčka se traži već od sada, rezervacije su u toku. Najviše se traži Halkidiki. Takođe, traže se ostrva. Uplata letovanja u januaru je jeftinija, do 20 odsto. Ukoliko se uplati ranije, duži je vremenski rok otplate. Mi dajemo preko administrativne zabrane, ali i na sve druge načine kreditiranja. Takođe dajemo na otplatu tj na rate do polaska, kupac odlučuje kada mu odgovara da plati ratu. Dajemo i na čekove do kraja godine, kaže vlasnik agencije Sky Work Travel, Nebojša Dikić.

Dikić kaže da su najbolje godine za turizam bile 2007. 2008. 2009. godina pa i 2010. Međutim, od 2011. godine počela je kriza, a najgora je bila 2014. godina.

„Običan narod skoro da ne ide na more ili ide krajem septembra. Sve je teže, a kriza je velika. I dalje je Grčka najprodavanija. Prošle godine je kod nas išao Jerisos, Halkidiki, nema pravila. Grci su fleksibilni, u apartanu svako ima mogućnost da sprema i nosi hranu što je kod nas uobičajeno. Sve manje se traži Crna Gora, prošle godine smo prodali samo jedan aranžman za Crnu Goru! Hrvatska je skupa, retko ko se odlučuje da letuje tamo bar kada su naši ljudi u pitanju.“

On takođe kaže da agencije rade uprkos trendu da su posle ukidanja viza, malo slabije radile. Agencije, kako kaže, daju sigurnost. SKY radi i prolećna putovanja, Beč, Budimpešta, Prag, Severna Italija.

 035 81 000 81

060 55 00 383

http://sky-putovanja.com/

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime