GOVOR TELA SVE KAŽE

0

Naučite da čitate njegov govor tela i otkrijte da li mu se sviđate ili ne. Igrice zavođenja znaju biti jako komplikovane, ali telo komunicira puno jasnije i direktnije. Pročitajte šta vam otkriva njegov govor tela.

Mann und Frau reden im CaféNamerno vam odmerava telo
Pogledom će krstariti po vašem telu zadržavajući se na najzanimljivijim delovima. Međutim, nemojte se dati zavarati; on vam je telo odmerio već na prvi pogled, samo vam sada dopušta da vidite kako vas merka kako bi vam pokazao da mu se ono što vidi jako sviđa.

 

Ruke polaže na kukove
U ovakvoj pozi muškarac deluje samouvereno, a držanje ruku na kukovima naglašava njegovu fizičku veličinu. Nesvesnim pokretima ljudi su skloni da naglase svoje najprivlačnije delove tela i delove gde vole biti dodirnuti.

 

Igra se s odećom
Neprestano otkopčavanje i zakopčavanje dugmića na jakni otkriva malu dozu nervoze i prikrivenu želju da skine odeću.

 

Dodiruje lice
Ako je zainteresovan, dok gleda u vas, svako malo će dodirivati svoje lice, uši ili trljati bradu. Ovi pokreti su oblik pomalo nervoznog uzbuđenja. Naime, kada nam se neko sviđa, koža nam postaje osetljivija na dodir i stimulaciju.

 

Dodiruje vas lagano dok vam nešto objašnjava
Dodiruje vam ruku ili rame… Ovaj pokret nije samo oblik lepih manira i pristojnog načina da vam nešto objasni, poruka ovog pokreta je „ne želim da te izgubim“. Želi da vam pokaže da se brine za vas i da vam niko drugi nije potreban.

 

flertUsne su mu poluotvorene

Ako mu se sviđa ono što vidi, usne će mu se automatski rastvoriti u trenutku kada vam se pogledi susretnu.

 

Privlačiće pažnju

Zavisno o svojoj ličnosti, pažnju će pokušati da privuće na različite načine. Ako je mirnijeg karaktera, pažnju će pokušati da privuče gotovo neprimetnim gestom poput popravljanja kravate, a drugi će se pretvoriti u klovna. Svaki pokret ili gest koju napravi biće u cilju da se izdvoji iz skupine i da ga primetite.

Autor: tportal.hr/ Foto: Ilustracija

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime