ŠKOLICA SPORTA „SPORTISIMO“ POČELA SA OBUKOM ZA NEPLIVAČE

0

Školica sporta „Sportisimo“ iz Jagodine je počela sa obukom neplivača starosti od tri do deset godina. Upis dece još uvek traje, a obuka će se, u prvom periodu vršiti u Sportskom centru Paraćin.

„Mi smo prva školica sporta u Jagodini koja je počela sa obukom malih neplivača i na taj način pored standardnih treninga, obogatili smo svoj program još jednom kvalitetnom aktivnošću. Počeli smo na vreme, kako bi mališani savladali početnu obuku do leta. Naši polaznici su članovi školice sporta „Sportisimo“, a pozivamo nove članove da nam se pridruže i postanu deo najsrećnijeg sportskog carstva. Obuku će vršiti PROFESORI FIZIČKE KULTURE i treneri plivanja koji poseduju „B“ licencu. “ kaže koordinator školice Filip Marović.

5

„Sportisimo“ je počeo sa radom početkom 2014 godine, i skoro tri sezone veoma uspešno radi sa najmlađom populacijom dece iz Jagodine i njene okoline. Profesionalnost, stručnost i odnos prema deci ovu školicu sporta je izdvojio na sam vrh o čemu svedoči podatak da broj aktivnih mališana raste iz nedelje u nedelju.

Kontakt telefon: 064/ 187 20 97

-DETE UČI ONO ŠTO ŽIVI-

Prethodni tekstKANDIDATI ZA ODBORNIKE GG „RAVANICA“(BROJ 2)
Sledeći tekstNA DANAŠNJI DAN ROĐEN ČARLI ČAPLIN

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime