KANDIDATI ZA ODBORNIKE GG „RAVANICA“(BROJ 2)

0

Posle osam godina učešća odbornika GG Ravanica u javnom životu opštine Ćuprija po treći put učestvuju na lokalnim izborima i ove 2016 godine.

„U rad naše grupe građana uključio se veliki broj mladih koji su u međuvremenu postali punoletni,a neki završili studije i počeli da rade.Mladalačka energija i ideje su dobrodošle,kao i ponuđena rešenja za probleme koje u Ćupriji tište mlade.
Posebno je zanimljivo za našu grupu građana,da nama ne trebaju pravila o rodnoj ravnopravnosti, jer kod nas  u radu grupe građana učestvuje više od  50% pripadnica lepšeg pola.
Od 6 odbornika 3 odbornika su žene i predsednik odborničke grupe je žena.
Odbornik u sadašnjem sazivu je Miroslava Zdravković, koja je za lokalne izbore za 24.04.2016 god kandidat za odbornika i zastupnik Grupe građana Ravanica.
Miroslava je rođena 1970 godine, udata je i zaposlena u fabrici kond.proizvoda na poslovima šefa prodaje ,sa radnim stažom od 25 godina.
Dragana Mitrović ing.tehnologije  je odbornik u sadašnjem sazivu Skupštine opštine i kandidat je za odbornika ,rođena je 1968 godine,ima dvoje dece i radi na poslovima šefa proizvodnje u Fabrici konditorskih proizvoda Ravanica Ćuprija.sa radnim stažom od 18 godina.
Dragana Jovanović dipl.pravnik je predsednik odborničke grupe u sadašnjem skupštinskom sazivu ,kandidat je za odbornika ,radi u Fab.kond.proiz.Ravanica ima 28 god radnog staža,U periodu od jula2012 do juna 2013 god obavljala je funkciju predsednika Skupštine opštine Ćuprija i nezakonito je smenjena dana 21.06.2013 god što je utvrđeno presudom Upravnog suda i poništeno je rešenje o njenom razrešenju.
Radmila Nikolić dipl.ing tehnologije je rođena 1968 god ,kandidat je za odbornika ima dvoje dece i obavlja poslove tehničkog direktora u Fabrici konditorskih proizvoda Ravanica
Jedan od mlađih kandidata za odbornike GG Ravanica Ćuprija  je i Simić Marko diplomirani menadžer,rođen 1985 godine sa radnim iskustvom u struci od 8 godina i sada radi u privatnoj firmi kao pomoćnik direktora koja upošljava preko 150 radnika.
Imenovani je za vreme učestvovanja u vlasti GG Ravanica u Ćupriji bio direktor KJP Usluga i za 11 meseci rada uspeo je da anulira kašnjenje sa isplatama zarada koje su kasnile 8 meseci i da odblokira račun firme ,organizuje poslovanje i prihode i da  redovno isplaćuje mesečne zarade.
Na listi kandidata za odbornike u Skupštini opštine se nalaze i penzionerke studentkinje i zdravstvene radnice
.Među prvima na listi kandidata za odbornike nalaze se mladi i obrazovani mladi ljudi koji su na početku karijere ,a još kao studenti su aktivno učestvovali u radu grupe građana Ravanica.
Velibor Grozdanović dipl.ecc završio je Ekonomski fakultet u Kragujevcu, rođen 1989 god, oženjen i zapošljen u porodičnoj firmi koja uspešno posluje već 20 godina na tržištu.
Nenad Dimitrijević  završio Poljoprivredni fakultet u Beogradu,rođen 1989 god završio master studije na grupi za stočarstvo i zapošljen  Uspešan sportista,bavi se kik-boksom i osvajač je niza zlatnih medalja na prvenstvima u Srbiji i inostranstvu.
Nikola Marjanović , student građevine na Beogradskom univerzitetu ,rođen 1989 godine ,jedan od najaktivnijih omladinaca u radu grupe građana.
Ranko Petrović iz Vlaške ,jedan od skorašnjih članova GG Ravanica je takođe na listi kandidata za odbornike ,završio je srednju muzičku školu, nezaposlen.
Na listi kandidata imamo i prosvetne radnike, preduzetnike,zemljoradnike stočare,službenike,proizvodne radnike,mašinske tehničare i preduzetnike.
Prethodni tekstDEMOKRATSKA STRANKA U ĆUPRIJI IZNELA JASAN PROGRAM
Sledeći tekstŠKOLICA SPORTA „SPORTISIMO“ POČELA SA OBUKOM ZA NEPLIVAČE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime