ŠKOLICA SPORTA „SPORTISIMO“ KRUNISALA USPEŠNU 2015. – DECA PROVELA DAN SA DEDA MRAZOM

0

Školica sporta „Sportisimo“ u Jagodini organizovala je za sve svoje mališane novogodišnji trening i na taj način krunisala uspešnu 2015. godinu. Mališani su imali priliku da se upoznaju i razgovaraju sa Deda Mrazom koji je leteo iznad Jagodine i svratio u carstvo Sportisima. Oduševljen organizacijom školice, dobrom decom, trenerima i roditeljima, darovao im je paketiće i oduševio sve sportiste  školice „Sportisimo“.

3
„Zahvalio bih se roditeljima na ukazanom poverenju u radu sa najmlađom i najlepšom populacijom na svetu, a to su deca. Želim da istaknem da sam ponosan na naše male sportiste, roditelje sa kojima imamo fenomenalnu saradnju i moj tim ljudi bez kojih ovo ne bi funkcionisalo. Srećna Nova 2016. godina i puno zdravlja i sreće, želi vam školica sporta „Sportisimo“ – istakao je koordinator školice, profesor fizičke kulture Filip Marović.
Sportisimo ima uzrasne grupe i to:
-Mlađa grupa (3-5 godina)
-Starija grupa (6-10 godina)
2
Sa decom rade diplomirani profesori fizičke kulture.
„Znanja iz oblasti fizičkog razvoja, vežbanja i sporta, kao i iz metodike rada sa decom uzrasta tri do 10 godina, daju nam pravo da ponudimo najbolji rad sa najosetljivijom i najzahtevnijom kategorijom, a to su deca. Treninzi se održavaju u komfornoj fiskulturnoj sali OŠ „Rada Miljković“. Iza nas je sjajna godina a znamo da nas očekuje još bolja!“ dodao je Marović.
Sportisimo prima nove članove već posle praznika. Sve informacije možete dobiti pozivanjem broja 064 187 20 97 ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/%C5%A0kolica-Sporta-Sportisimo-1085740291449559/?fref=ts
Prethodni tekstOD SLEDEĆE GODINE POTPUNA ZABRANA PUŠENJA
Sledeći tekstNA KLIZALIŠTU PETARDA POVREDILA DETE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime