NA KLIZALIŠTU PETARDA POVREDILA DETE

1

petarde anka 2Sinoć je na jagodinskom klizalištu došlo do incidenta u kome je povređena desetogodišnja devojčica. Grupa dece bacila je petarde na klizalište na skveru i to kada je ono bilo puno mališana.

„Dva sata straha, suza, zabrinutosti, nemoći. Odvedete dete na klizalište, a nečije dete se zabavlja tako što baca petarde na klizalište. Obezbeđenje na klizalištu kaže da je nemoċno. Mi smo porodično rešili da odemo u dispanzer, za svaki slučaj.Odgovorna doktorka je pozvala policiju. Dva fina policajca su ispitala Anku i tatu,jer je on bio pored klizališta.Policajci su rekli da su zaposleni na klizalištu trebali da ih pozovu“ kaže majka devojčice, Svetlana Marković.

Zaduženi za bezbednost na klizalištu morali bi da sankcionišu upotrebu pirotehničkih sredstava u krugu gde se nalazi veliki broj dece.
„Bogu hvala moja ćerka je prošla odlično.mNe mogu da zamislim šta bi bilo da je petarda pala bliže. Želim da apelujem,prijavljujte sve one koji bacaju petarde, bila to NN lica ili prvi komšija“ dodala je Svetlana.

 

Prethodni tekstŠKOLICA SPORTA „SPORTISIMO“ KRUNISALA USPEŠNU 2015. – DECA PROVELA DAN SA DEDA MRAZOM
Sledeći tekstU SAHARI BESPLATNA DEČJA NOVOGODIŠNJA ŽURKA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime