Školica sporta Jagodinskog sportskog saveza „Kids sport 035“ vrši upis dece

0

U okviru Jagodinskog sportskog saveza radi školica sporta „Kids sport 035“ koja se bavi razvojem dece u najmlađem uzrastu. Roditelji sve informacije mogu dobiti na broj telefona 060/3738220.

„Strategija razvoja sporta a nivou RS a samim tim i u našem gradu predviđa uključenje što većeg broja dece predškolskog i školskog uzrasta u bavljenje sportom. Pri Jagodinskom sportskom savezu oformljena je školica sporta koju vode profesori fizičičke kulture, DIF – ovci koji su obučeni za rad sa decom. Želimo da aktivnosti ove školice širimo i uključimo što veći broj dece koja mogu vežbati na više sportskih lokacija u Jagodini – hala sportova, skijalište, klizalište, akva park, Rusko groblje itd. Koristi su višestruke, prvo deca će se uključiti u sport i vodiće zdrav život, roditelji će biti zadovoljni i na ovaj način stvaramo i buduće sportiste“ kaže direktor JASSA, Zoran Gligorijević.

„Trudimo se da deci obezbedimo sve mogućnosti kako bi bila fizički aktivna, zdrava kao i da se pravilno razvijaju. Termini su utorak i četvrtak od 19 sati i subota od 18 30“ kaže Marko Lukić.

„U našoj školici treniraju deca od 3 do 7 godina. Sa njima radimo motoričke igre i ono što je namenjeno njihovom uzrastu kako bi se kasnije opredelili za sport koji im odgovara“ kže Aleksa Petrović.

Rad školicemožete pratiti i na instagramu Kids sport 035.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime