ŠESNAESTOGODIŠNJI JAGODINAC UČESTVOVAO U PLJAČKI U CRNOJ GORI

0

Trojica srpskih državljana uhapšena su u Budvi jer su iz stana Slovenca Č. M. ukrala sef u kome je bilo 100.000 evra i sat sa posvetom Mila Đukanovića, koji je ovom nekadašnjem direktoru jedne od poslovnica NLB Montenegro banke, kao zaslužnom građaninu Crne Gore poklonio bivši premijer i predsednik ove republike.

Za najveću krađu ovogodišnju krađu iz stana u Crnoj Gori osumnjičeni su 19-godišnji Aleksandar Kostić iz Subotice, Dejan Janković (33) iz Aleksinca i maloletni A. S. (16) iz Jagodine, koji su provalu i priznali. Posle saslušanja određen im je pritvor do 30 dana.

Prema pisanju medija u Crnoj Gori, trojica državljana Srbije u stan Slovenca Č. M. provalila su sredinom prošlog meseca, a krađu je otkrila žena koja obilazila apartman u blizini budvanske autobuske stanice.

Budvanka je policiji prijavila da su iz stana ukradeni sef i laptop, i da ne zna da li su lopovi odneli još nešto.

Nekoliko dana posle prijave krađe, budvanskoj policiji izjavu je dao i Slovenac Č. M. koji je naveo da je u sefu imao 100.000 evra, i da mu je to otpremnina za odlazak u penziju.

U sefu je, kako pišu mediji u Podgorici, čuvao i ručni sat koji mu je kao zaslužnom građaninu Crne Gore poklonio Milo Đukanović, ali i dukate, zlatne lančiće, zlatni privezak sa opalom, manžetne, drage fotografije.

Posle prikpljanja materijalnih dokaza, ali i gledanja snimaka nadzornih kamera, lopovi su identifikovani i uhapšeni.

Krađu je, kako pišu mediji u Crnoj Gori, osmislio Subotičanin Aleksandar Kostić koji je znao da u stanu Č. M. ima sef u kome drži novac i dragocenosti.

Preko Fejsbuka se dogovorio sa Jankovićem i maloletnim A. S. da dođu u Budvu i „odrade dobar posao“.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime