SBB – Ukidamo TV Prva, TV B92 i njihov kablovski portfolio iz ponude

0
Vlasnik dve televizije, Prve i B92, Srđan Milovanović traži da kompanija SBB ubuduće plaća 38 miliona evra godišnje za njihovu distribuciju, kao i tri kablovska kanala, umesto dosadašnje cene od 3,5 miliona evra, saopštila je kompanija SBB koja navodi da taj nerazumni zahtev za čak 11 puta uvećanom cenom nije proizvod nikakvih velikih investicija u poboljšanje kvaliteta programa ovih televizija, jer je činjenica da i TV Prva i TV B92 poslednjih godina beleže smanjenje gledanosti po svim parametrima digitalnog merenja na TV Beat i AGB Neilsen.
 
„Ovim putem želimo da vas obavestimo da usled izrazito nepovoljnih tržišnih uslova nametnutih od strane vlasnika televizija sa nacionalnom frekvencijom, od 28. oktobra SBB ukida TV Prva, TV B92 i njihov kablovski portfolio iz ponude. Najpopularnije emisije koje su emitovane na TV Prva – „Zvezde Granda“ i „Praktična žena“ emitovaće se na TV Pink pa ćete i dalje biti u mogućnosti neometano da pratite i najatraktivnije sadržaje.
Programsku šemu smo od 28. oktobra dodatno obogatili sa 5 potpuno novih TV kanala i omogućili gledanje novih kvalitetnih sadržaja na Nova Max, Nova Series i Grand Nostalgija, koji će, uvereni smo, biti prepoznati po najboljim domaćim i svetskim serijama i filmovima, nezaboravnim klasicima i najboljem muzičkom programu. Pored ovih kanala koje priprema United Media, od istog datuma u našoj ponudi biće Insta TV, kao i čuveni infotejment France 24.
Kompanija SBB se već 20 godina trudi da vam omogući najbolju uslugu, najraznovrsniju televizijsku ponudu i najbrži internet, a u tom smeru nastavljamo i dalje, uprkos nekorektnoj poslovnoj praksi kojoj smo poslednjih godina izloženi.
Oduvek smo bili lider inovacija, a naša najveća snaga ste uvek bili vi, naši lojalni korisnici, kao i naši zaposleni koji se trude da vam omoguće najbolji servis. Upravo zbog toga ne želimo da pristanemo na ucenjivačku i potpuno neprimerenu ponudu vlasnika Prve, koja je u odnosu na prethodni period saradnje uvećana za čak 1.000 odsto, pri čemu je zanemarena činjenica da je reč o televizijama kojima po svim parametrima merenja gledanosti opada rejting, dok najpoznatija TV lica napuštaju ove medije. Podsećamo, da su upravo neka od najpopularnijih TV lica sa TV Prve i B92 deo tima televizije Nova S i N1, od Ivana Ivanovića, Zorana Kesića, Olje Bećković, Nevene Madžarević, Nataše Miljković, Maje Nikolić, a nedavno se timu Nove S pridružila i zvezda TV Prva Danijela Buzurović.
Hvala vam što ste nam svih ovih godina pružali podršku. Želimo da znate da će SBB kao i do sada da vam omogući gledanje najatraktivnijih televizijskih kanala, najboljeg filmskog i serijskog sadržaja, kao i najkredibilnijeg informativnog programa. Radujemo se daljoj saradnji i svakom novom korisniku koji prepoznaje nivo kvaliteta koji donosi SBB“ navodi SBB.
Prethodni tekstObradović: Koliko Krbobabića još morate da zaposlite, da bi sav taj partijski kancer bio zadovoljan
Sledeći tekstJAGODINA NAGRADILA SARU LOZO – „Ponosna sam što sam iz Jagodine i to uvek ističem, jer je Jagodina za mene najbolji grad u Srbiji“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime