Obradović: Koliko Krbobabića još morate da zaposlite, da bi sav taj partijski kancer bio zadovoljan

1

Nakon što je šef poslaničke grupe Dveri, Boško Obradović, izjavio da treća generacija famiije Krkobabić dobija funkcije u državi, došlo je do rasprave sa predstavnikom PUPS-a Stefanom Krkobabićem.

Obradović je rekao da ne postoji ministarstvo za dijasporu, ali da je zato napravljeno jedno za porodicu Krkobabić.

„Koliko Krbobabića još morate da zaposlite, da bi sav taj partijski kancer bio zadovoljan“, pitao je Obradović, dodajući da je Milan Krkobabić dobio da vodi Ministarstvo za brigu o selu kako bi treća generacija njegove familije dobila funkcije i zaduženja.

Usledila je replika mladog Stefana Krkobabića koji je optužio Obradovića da je u Skuptšinu, kako kaže, doneo kamen za „potaKanje“ kupusa, tvrdeći da je to kamen s Kosova.

„Vidim da smeta gde će da bude Milan Krkobabić, Goran Vesić, Zorana Mihajlović… Nama o kulturi dijaloga pričaju oni koji su donosili kamen u narodnu Skupštinu. Onda kažu nepotizam? Gospodine Obradoviću, vi ste vašeg oca kandidovali i imenovali za člana komisije za glasanje i to svi znaju. I šta je tu problem? Vi nekome pričate o nepotizmu. U kakvom ovom vremenu živimo. Čim nas spominjete, znači da nismo baš tako nebitni“, rekao je, između ostalog, mladi Krkobabić.

Izvor Nova S

Prethodni tekstKrivična prijava protiv muškarca koji je komšiji otrovao pse
Sledeći tekstSBB – Ukidamo TV Prva, TV B92 i njihov kablovski portfolio iz ponude

1 KOMENTAR

  1. Vanstranacki sam orijentisan Obradovica nesto i ne slusam niti gledam ali je 100% u pravu za ovu porodicu Krkobabic. Aman dali svi moraju na neke funkcije. Dali im je to nasledno mislim na funkcije ili sta vec ne razumem.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime