Krivična prijava protiv muškarca koji je komšiji otrovao pse

4

Pripadnici Grupe za suzbijanje ekološkog kriminaliteta i zaštitu životne sredine Policijske uprave u Jagodini, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv sedamdesetogodišnjeg muškarca iz okoline Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje životinja.

Kako se sumnja, on je 24. septembra, otrovao hranu za pse sredstvom na bazi krezola i dao je komšijskim psima. Tri američka stafordska terijera su pojela hranu i uginula.

Krivična prijava u redovnom postupku je podneta Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini.

 

#novolaniste #trovanjepasa #psi „ubistvo #jagodina #zlostavljanje #zivotinje

Prethodni tekstU Srbiji na pragu rizika od siromaštva živi oko 2,5 miliona građana
Sledeći tekstObradović: Koliko Krbobabića još morate da zaposlite, da bi sav taj partijski kancer bio zadovoljan

4 KOMENTARA

  1. Strašno i žalosno 🙁 Kada sam saznao za ovu vest , nisam verovao da je to umom selu 🙁 Bilo mi je teško da se uverim, ali kada mi je rođak rekao da je to ipak u našem selu, u delu koji se zove „Crna bara“ u Novom Laništu, i da se zna ko je otrovao pse…Osetio sam veliku sramotu i žalost.Prvo što poznajem čoveka koji je uradio ovo neshvatljivo sramno delo a drugo što i ja ima Staford terijera, čivavu i tri mačke…Pomislio sam, kako bi bilo da meni neko otruje moje ljubimce? Dokle će mo mi građani ove zemlje da budemo primitivni, zli, osvetoljubivi, sebični itd, Da li je čovek koji je ovo uradio slučaj za psihijatriju? Koji je razlog imao da otruje svom komšiji pse za koje se vidi da su negovani i čuvani sa puno ljubavi ? Da li je ekonomska situacija, dugogodišnja nemoćnost i beda našeg naroda dovela do toga da se pojedinci pretvaraju u psihopate ? Da li će da bude sve gore i gore ?

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime