SAŠA MIRKOVIĆ HOĆE NA ČELO RADIO TELEVIZIJE SRBIJE

0

Bivši direktor RTS-a Aleksandar Crkvenjakov i gradonačelnik Zaječara Saša Mirković su među kandidatima za novog direktora Javnog servisa, prenosi B92. 12 kandidata eliminisano, za pet se proveravaju podaci, devet ima potpunu dokumentaciju.

Od 26 kandidata koliko se prijavilo za mesto direktora RTS-a, nakon sednice Upravnog odbora Javnog servisa koja je održana u ponedeljak, iz konkurencije je eliminisano 12 kandidata koji nisu imali potpunu dokumentaciju.

„Od 26 kandidata, 12 ima nepotpunu dokumentaciju. Pet kandidata je podnelo potpunu dokumentaciju, ali bi neke od dokaza morali da proverimo kako bi bili sigurni da potpuno odgovaraju uslovima konkursa, a devet kandidata je podnelo potpunu dokumentaciju“, rekao je redsednik UO RTS-a Zoran Popović.

Upitan za prijave bivšeg direktora RTS-a Aleksandra Crkvenjakova i gradonačelnika Zaječara Saše Mirkovića, on je rekao da je Crkvenjakov podneo validnu prijavu, dok Mirkovićeva spada u onih pet koje je potrebno proveriti.

Kada će provera biti gotova, prema njegovim rečima, zavisi od pravnih službi, a očekuje da će to biti za nekoliko dana.

Kandidati čije su prijave ispunile formalne uslove su Aleksandar Crkvenjakov, Dragan Đukić, Sandra Keser, Emin Golubović, Vilibald Erić, Dragan Karadžić, Aleksandar Avramović, Dragan Bujošević i Aleksandar Milutinović.

Kandidati čije će prijave dodatno biti proverene su Mladen Dražetin, Stanko Crnobrnja, Saša Mirković, Branislav Guzina i Milan Nikolić.

Kandidati čije su prijave odbačene kao one koje ne ispunjavaju formalne uslove su Aleksandar Kržavac, Filip Mladenović, Svetislav Nedeljković, Predrag Maksimović, Slobodan Orlić, Miloš Tanasković, Mioljub Krsmanović, Miodrag Popov, Igor Mihaić, Mihajlo Rabrenović, Dejan Stanković i Zoran Kusovac.

N1

Prethodni tekstPOTPUNO SKRAĆENA ISTORIJA SRBIJE – 4,79!
Sledeći tekstSAŠA JANKOVIĆ – VITEZ!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime