ŠAMPIONAT SRBIJE U BOKSU OD 21. DO 24. FEBRUARA U JAGODINI

0

Šampionat Srbije u boksu, koji je ujedno i kvalifikaciono takmičenje za mesto u reprezentaciji, održaće se od 21. do 24. februara u Jagodini

Šampionat Srbije je veliki izazov za sve klubove i njihove boksere, jer šampione očekuju vrhunski uslovi za dalji napredak, finansijska nagrada za zlatnu medalju, učešće na međunarodnim turnirima i neophodne pripreme za postizanje međunarodnog rezultata.
„Kriterijum koji je postavilo novo rukovodstvo Bokserskog saveza Srbije da samo najbolji mogu u nacionalni tim, biće velika satisfakcija za one koji treniraju da pobedama dobiju svoje mesto u timu. Sa najboljima ćemo nastaviti ka šampionatu Evrope u Rumuniji, a nakon toga za Mediteranske igre u junu mesecu ove godine. Uslovi koje imamo su iznad svih očekivanja, što nas obavezuje da Srbiji uzvratimo dugo očekivanim medaljama sa velikih takmičenja“, rekao je selektor Srbije Tomislav Antelj.
Gledaoce u sportskoj hali u Jagodini očekuju vrhunski boks spektakl, vrhunske borbe i prateća scenografija.
Dolazak na finale najavile su mnoge legende jugoslovenskog ringa, ali i ličnosti iz javnog života Srbije.
Na šampionatu Srbije u Jagodini učestvovaće i aktuelni osvajač Zlatne rukavice Sandro Poletan iz Banja Luke, koji zahvaljujući dvojnom državljanstvu želi da nastupi za srpski tim,
„Vraćamo boks na staze stare slave. Predsednik Aleksandar Vučić nam je pomogao u pronalaženju generalnog sponzora, pa ćemo zahvaljujući njemu i Telekomu Srbije konačno moći da obezbedimo uslove da srpski boks postane ponovo jak“, izjavio je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.
Autor: Tanjug
Prethodni tekstPALMA : DAČIĆA ZA NOBELA
Sledeći tekstJAGODINSKE FIRME “TESTERAL” I “RALEX” LAURETI ZA PREDUZETNIKA GODINE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime