RASPISAN TENDER ZA DRUGU FAZU DOGRADNJE KC U JAGODINI

0
Gradska uprava Grada Jagodina raspisala je tender za drugu fazu rekonstrukcije i dogradnje Kulturnog centra Svetozar Marković u Jagodini.
 
Predmet nabavke su građevinski i građevinko-zanatski radovi.
 
Rok za podnošenje ponuda je 15. april, a detalje tendera pogledajte OVDE.
 
Inače, dogradnja, odnosno praktično izgradnja novog kulturnog centra na 4.000 m2 najavljena je u oktobru 2019. i krajem te godine počeli su radovi, ali je koronavirus usporio realizaciju ovog projekta. kako je najavljeno u decembru prošle godine, Centar bi trebalo da bude završen do kraja 2021.
 
——————————————————————————————————

Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

Prethodni tekstAFRIČKA KUGA SVINJA U PARAĆINSKIM SELIMA
Sledeći tekstPRIJAVLJIVANJE ZA VAKCINACIJU U SEOSKIM MESNIM ZAJEDNICAMA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime