PRIJAVLJIVANJE ZA VAKCINACIJU U SEOSKIM MESNIM ZAJEDNICAMA

0

Dom zdravlja i Opšta bolnica u saradnji sa Skupštinom grada Jagodine obaveštavaju da je u toku vakcinacija građana protiv virusa COVID-19, A do sada je više od 12000 građana Jagodine primilo vakcinu.

Prijavljivanje za vakcinu možete izvršiti u vašoj mesnoj kancelariji od 8 do 15 časova i na sledeće brojeve telefona 244-762, 244-763 i 815-05-37.

O datumu vakcinisanja bićete obavešteni dan ranije, na broj telefona koji budete ostavili prilikom prijave, svako od Vas imaće svoj termin kako bismo izbegli gužvu i zadržavanje i ispoštovali sve mere, navode u SG Jagodina.

A.Đ.


Rad Infocentrale podržala je Fondacija za otvoreno društvo kroz projekat – Podrška lokalnom mediju „Portal Infocentrala“

Fondacija za otvoreno društvo je nevladina, nepolitička i neprofitna organizacija koja razvija i podržava projekte i aktivnosti usmerene na razvoj demokratske kulture, otvorenosti, uvažavanja različitosti, punog poštovanja ljudskih prava svih i na promovisanje principa vladavine prava, dobrog upravljanja i odgovornosti i učešća građana u javnim poslovima, a u cilju stvaranja pretpostavki za održivi razvoj demokratskog i otvorenog društva u Srbiji.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime