„RAJANER“ UVODI LINIJU NIŠ – BRATISLAVA

0

Evropska niskotarifna aviokompanija „Rajaner“ uvodi od 31. oktobra novu liniju iz Niša za Bratislavu, saopšteno je iz te kompanije.

Avioni će na toj relaciji leteti dva puta nedeljno.

Karte po ceni od 2.444 dinara za putovanja u novembru biće dostupne na sajtu kompanije do četvrtka, 19. maja, u ponoć.

Menadžer „Rajanera“ David O’ Brajan rekao je novinarima u Nišu da je ta kompanija odabrala Batislavu kao novu destinaciju do koje će leteti iz Niša zbog toga što je ovaj grad u Slovačkoj udaljen samo sat vožnje putem od Beča, a poznato je da se najbrojnija srpska dijaspora nalazi upravo u Austriji i Nemačkoj.

O’ Brajan je podsetio da „Rajaner“ stalno povećava broj putnika i broj avio linija, tako da sada prevozi godišnje 113 miliona putanika i leti do 200 aerodroma u Evropi.

Prema njegovim rečima, aviokompanija planira da do 2020. godine broj putnika poveća na 180 miliona godišnje, a menadžment ove kompanije nada se novim linijama iz Niša.

Gradonačelnik Niša Zoran Perišić kazao je da će avio linija do Bratislave predstavljati petu redovnu avio liniju sa aerodroma „Konstantin Veiki“.

„Sa novim linijama ‘Rajanera’ sasvim sigurno ćemo imati 100.000 putnika godišnje, ali nam je novi cilj da dostignemo cifru od 300.000 putnika“, rekao je Perišić.

On je dodao da će rast broja putnika morati da prati i renoviranje aerodroma i jačanje njegovih prihvatnih kapaciteta.

Prethodni tekstNAJVEĆA PROSEČNA PLATA U IT SEKTORU
Sledeći tekstEU DAJE REKOVCU KOMBAJNE, SEJALICE, RASPRŠIVAČE, PRSKALICE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime