RADNICE OPŠTINE DESPOTOVAC ZA 8.MART DOBILE GAĆE I EVANĐELJE PO JOVANU

1

Nisu sve žene za 8. mart dobije poklone, a nisu sve ni dobile poklone kojima bi mogle da se pohvale. Žene koje rade u opštini Despotovac sačekalo je juče, na Dan žena neprijatno iznenađenje pošto su otvorile „kutije od cipela“.

8art2„Dobile smo kutije koje su nevešto bile upakovane, a zapravo se radi o kutijama od cipela, a unutra otvorene četkice za zube, otvorene paste za zube, sunđere za sudove i nošene ženske gaće. Tu je bilo i uložaka i tampona, gumenih bombona, flomastera, igračaka Sneško Belić, Evandjelja, kapa, rukavica zimskih i šalova i varjača. Očigledno se radi o nekoj crkvenoj humanitarnoj pomoći. Mi ništa nismo tražile, a najmanje da budemo ponižene na ovaj način. Ako su već imali ideju da nam nešto poklone i jedan cvet je bio dovoljan ili da predsednik opštine popije kafu sa nama, da nas udostoji pažnje. Šokirane smo. Većina nas je odnela poklone u Crveni krst“ kaže jedna od radnica opštine.

Nadležni u opštini Despotovac najverovatnije su ženama podelili kutije iz humanitarne pomoći koje su ostale posle neke od akcija podele socijalno ugroženima. Ovu opštinu vodi SNS.

„Paketi koje smo delili ženama za 8.mart nisu ponižavajući, radi se o humanitarnoj organizaciji „Ljubi bližnjeg svog“ i tu ima dosta korisnih stvari za žene. Nije nam bila namera da uvredimo bilo koga već smo želili da žene dobiju korisne poklone. Izvinjavamo se damama ako nisu zadovoljne, popravićemo se sledeće godine. I mojoj ženi sam dao paket i dopao joj se. Pre su dobijale vaučer po 5.000 dinara ali nemamo novca sada da to radimo“ kaže predsednik opštine Despotovac, Nikola Nikolić (SNS).

 

Prethodni tekstLAZAR KOVAČEVIĆ OSVOJIO SREBRNU MEDALJU NA EP U SLOVENIJI
Sledeći tekstPREDSEDNIK OPŠTINE DESPOTOVAC: PAKETI ZA 8.MART NISU PONIŽAVAJUĆI

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime