„R CLUB“ – NOVI MENADŽMENT RESTORANA ZADRŽAĆE NIVO I KVALITET USLUGE

0

Poznati „R club“ u Jagodini promenio je menadžment i od skoro ovaj restoran vodi Srđan Mitrović. Jagodinci i gosti sa strane navikli su na udobnost i ekskluzivnost ovog ugostiteljskog objekta, a novi menadžment ističe da će koncept ostati isti.

„Prilagodili smo jelovnik potrošaču i pored internacionalne, ubacili smo i tradicionalnu kuhinju. Napravili smo zanimljiv spoj. R club je poznat po dobroj usluzi i kvalitetu i to je nešto što ćemo zadržati. R club je mesto i porodičnih i poslovnih skupova, ima tradiciju uživanja u vinu i dobroj hrani i to ćemo nastaviti. Imamo veliki izbor vina gde prednost dajemo domaćim izvanrednim vinarijama“ kaže Mitrović i dodaje da je „R club“ ubacio i mogućnost obilaska vinarija u Jagodini, za svoje goste.

Dva do tri puta mesečno u „R clubu“ biće održavane i vinske večeri na kojima će se posluživati i adekvatna hrana.

„Ubacili smo jednu novinu, svakog dana jedno jelo je po akcijskoj ceni od 390 dinara na meniju. Ubacili smo i jela koja imaju karakterističan jagodinski naziv, pa tako imamo – Dimljenu butkicu na Klefišov način, Rebarca Sretena Adžića, Ćureće medaljone Jovanče Micića, Ćuretinu na jagodinski način, Moravske R ćevape, Yuhorovu dasku za 4 osobe“ dodaje on.

R club nalazi se u Čočetovoj ulici kod Turističkog kompleksa u Jagodini. Br telefona za zakazivanje je 035/244-594.

http://www.restoranrclub.com/

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime