Prvo mesto u Srbiji na „Olimpijskim igrama“ za OŠ „Rada Miljković“ iz Jagodine

3

Na „X Olimpijskim Igrama“ (REPUBLIČKO TAKMIČENJE-MALE OLIMPIJSKE IGRE) koje su održane u Vranju, ekipa devojčica trećeg razreda OŠ „Rada Miljković“ je u konkurenciji devojčica na nivou cele Srbije, zauzela prvo mesto. U jakoj konkurenciji od 17 škola iz cele Srbije i preko 300 devojčica, ova osnovna škola je branila boje Jagodine i samim tim ušla u istoriju sporta za male osvojivši prvo mesto na ovako velikom i prestižnom takmičenju. Višemesečni trud je urodio plodom.

index„Presrećni smo zbog ostvarenog rezultata koji će se sigurno prepričavati narednih meseci. Naporno smo trenirali i svakim danom smo sve više napredovali i verovali u sebe. Ove devojčice su nas usrećile, učinile ponosnim i dokazale da uz veliki trud dolaze i pravi sportski rezultati i da je sve moguće, pa čak biti prvi i u Srbiji! Želeo bih ovom prilikom posebno da se zahvalim svojim koleginicama, profesorima razredne nastave Sanji i Vesni koje su uložile ogromnu energiju i trud u radu sa ovim zlatnim devojčicama. Takođe, zahvaljujem se roditeljima, direktoru škole i svima onima koji su na bilo koji način dali podršku i omogućili da današnji dan ostane zauvek u našim srcima i sećanju“ – istakao je Filip Marović, profesor fizičke kulture.
Sastav zlatnih „Radinih“ devojčica je sledeći: Trujić Iva, Pavlović Jasmina, Stanojević Nevena, Stanković Sara, Subotić Marija, Pavlović Ivona, Antić Anastasija, Nedeljković Aleksandra, Đukić Ana, Nikolić Teodora, Maksimović Lena, Kocić Mina i Ognjanović Sofija.
Vođe ekipe na ovom takmičenju su bili:
– Pribaković Sanja (profesor razredne nastave)
– Manojlović Vesna (profesor razredne nastave)
– Marović Filip (profesor fizičke kulture)
Prethodni tekstBRZA POSLASTICA S JAGODAMA I KIVIJEM
Sledeći tekstJAGODINA – JAVOR 0:0

3 KOMENTARA

  1. Zdravo Ivane. To su „Male Olimpijske Igre“ u kojima se takmice ucenici 1-3 razreda. Takmice se u savladavanju motorickih poligona, odnosno poligona svestranosti i spretnosti. Naravno, poligoni su prilagodjeni uzrastu dece i razredima. Pozdrav 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime