PRVA KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE POČINJE 4. OKTOBRA

0

U četvrtak u 17 časova KK ,, Jagodina“ odigraće poslednju prijateljsku utakmicu u sportskoj hali ,,Jassa“ protiv ,,Borca“ iz Čačka. Do sada je odigrano ukupno sedam prijateljskih utakmica, od toga je bilo pet pobeda i dva poraza. Nakon toga sledi početak Prve košarkaške lige Srbije 4. oktobra kada će KK ,,Jagodina „ dočekati FMP ,,Železnik“ iz Beograda.

,,Ulazak u Prvu košarkašku ligu Srbije do sada je najveći uspeh u istoriji kluba i košarke u Jagodini. Što se tiče prijateljske utakmice i igrača očekujem da pruže svoj maksimum kao i do sada i da daju sve od sebe. Ja kao predsednik kluba sam posebno počastvovan i ponosan na svoj klub, a ujedno i na grad. Momci su super, treniraju, daju sve od sebe i jako su složni kao tim. U potrazi smo za novim sponzorima kako bi rasteretili budžet grada. Ujedno želim da se zahvalim i lokalnoj samoupravi što nam finansijski pomaže i izlazi nam u susret, kaže predsednik KK Jagodina Boban Stoja Stojanović.

Biće odigrano 26 utakmica, trinaest kod kuće i isto toliko u gostima. U prvom timu ukupno ima 15 igrača od toga tri kadeta juniora .

,,Za ovaj najveći uspeh u istoriji košarke jedan od najzaslužniji trenera je Miljan Marjanovic iz Arilja. Kapiten je Nikola Vujičić iz Jagodine. Ono što je najzanimljivije jeste da je veći deo igrača iz Jagodine što je itekako još jedan uspeh, dodao je Stojanović.

M.M.

Prethodni tekstJAGODINSKI ČETVRTACI ODRŽALI ČAS ,,SVADBA I NARODNI OBIČAJI,,
Sledeći tekstŠARENA RADIONICA TRAŽI NOVE ČLANOVE

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime