PROJEKTOVANJE INDUSTRIJSKOG PARKA U PARAĆINU RADI „DOMUS INŽENJERING“ DOO IZ JAGODINE

0

Uprava za investicije i održivi razvoj Paraćin ugovorila je sa izabranim projektanstkim preduzećem „DOMUS INŽENjERING“ DOO, iz Jagodine, projektovanje objekta industrijskog parka u Industrijskoj zoni „Zmič“. Kada bude izgrađen i opremljen, u postupku licitacije biće dat u zakup zainteresovanim investitorima.

„Potpisivanjem Ugovora o projektovanju industrijskog parka u Industrijskoj zoni proširujemo poslovne kapacitete. Danas smo potpisali Ugovor sa firmom „Domus inženjering“, radi se o površini od 3.600 metara kvadratnih i time stvaramo povoljni ambijent za investotore koji žele da ulažu kod nas. Postoji interesovanje švedske kompanije „Rimaster“ koja je angažiovala određenmi broj lica u našoj opštini za obavljanje poslova, a s obzirom da im je u narednom periodu potroban objekat za proizvodnju, mi smo pristupili projektovanju industrijske hale. Hale će posle toga biti i izgrađena, a zatim data pod komercijalnim uslovima na licitaciju. Svi zainteresovani ponuđači mogu da čestvuju u licitaciji“ rekao je Vojislav Vasić, načelnik Uprave za investicije i održivi razvoj.

Jagodinski Domus angažovan je za uređenje 1,3 hektara parcele.

„Drago nam je da učestvujemo u izgradnji industrijskog parka i u tome da će u ovim objektima biti zaposlen veliki broj mladih ljudi, što će biti značajno za ceo region“ kaže Slobodan Mijatović, direktor „Domus inženjering“ Jagodina.

 

 

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime