PRIJATELJSKA UTAKMICA – NARANDŽASTI BOLJI

0

Jagodina (narandžasti) – Jagodina (zeleni) 3:0(0:0)

Gradski stadiion. Gledalaca: 20. Sudija: Nemanja Berić (Jagodina). Strelci: Savković u 52, Samuel u 60. i Stoicev u 83. minutu.

JAGODINA(NARANDŽASTI): Perić, Antonijević (od 59. Varjačić), Antić, Gašić, Mihajlović, Filipović, Martinović, Mitošević, Savković, Jovančić, Samuel(od 68. Stoicev).

JAGODINA (ZELENI): Nikolić (od 46. Djuričić), A. Cvetković, Živanović, Ilić (od 46. Mijatović), Milinković, Lepović, Kuzmanović (od 66. Ivanović), I. Cvetković, Popara (od 66. Milošević), Arsenijeviuć, Šušnjar.

U poslednjoj proveri pred početak prolećne sezone Jelen Super lige u Jagodini su snage odmerile dve ekipe Jagodine. Naime, Simo krunić, šef stručnog štaba, smatrao je Jagodina ima dovboljno igrača od kojim mogu da se sastave dva jaka tima. Ekipa u narandžastim markerima bila je bolja i slavila sa 3:0.

U prvih 45 minuta igra je bila ravnopravna i odvijala se uglavnom izmedju dva šesnenstarca, uz puno trčanja i agresivnosti. ,,Narandžasti“ su poveli u 52. minutu. Ivan Cvetković je pogrešio na 16 metara od svoga ola, lopotu je prihvatio Savković i sa 14 metara sa desne strane pogodio je mrežu nemoćnog Đuričića. Igrao se 60. minut kada je Saumel odbiju loptu iz petarca sproveo u mrežu.

Fudbaleri Jagodine u elenim markerima su prvu priliku imali u 78. minutu kada je Nemanja Arsenijević šutirao sa 14 metara, medjutim Perić je sjajnom interevencijom zaustavio loptu koja je išla u desni gonji ugao. Mladi Igor Ivanović imao je dve lepe prilike. Najpre je u 81. minutu, posle duplog pasa sa N. Arsenijevićem, izašao sma ispred golmana Prrića ali je promašio gol. Dva minuta kasnije Ivamović je šutirao sa 16 metara po zamlji, ali Perić je ponovo bio na visini svog zadatka.

Tačku na ubedljivu pobedu stavio je, na pas Varjačića sa desne strane, Stoicev u 5. miknutu ovog zanimljivog meča.

Zoran Milovanović

ĐURIĆ POVREDJEN

Milan Djurić, strelac dva efektna gola na poslednjoj proveri u Antaliji, utakmicu je pratio iz lože. Naime, nije mogao na teren zbog povrede.

-Radi se o lakšoj povredi i sigurno ću biti spreman za premijerni susret prolećne seone u Lučanima, rekao nam je pre utakmic ie Djurić.

Inače, nije igrao ni Uroš Nikolić, pojačanje iz Videotona. Naime, zbog bolesti zadnji vezni igrač propustio je i pripreme u Antaliji.

Pred malobrojnim gledaocima prvi put su se predstavili zadnji vezni Nikola Popara i levi bek Nikola Antić. Ostvaili su vrlo dobar utaisak i već sada je izvesno da će biti velika pojačanja u prolećnoj sezoni.

 

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime