PALMA: VIDITE ŠTA RADI TUŽILAŠTVO ZA RATNE ZLOČINE!

0

Jedinstvena Srbija proslavila je svoju slavu Sretenje. U stranačkim prostorijama u Jagodini presečen je kolač, Boža Ilić iz Niša predao je kolač Slavku Dobriću iz Požege. Predsednik stranke Dragan Marković Palma prokomentarisao je aktuelne događaje i poručio da treba prestati sa političkim svađama.

kolacarijs„Političari treba da prestanu da se svađaju. Ova 2015. je specifična godina, jer u ovoj godini građani mnogo očekuju od nas. Mi želimo saradnju sa svim bivšim republikama. JS podržava odlazak predsednika Vlade na inauguraciju predsednice Hrvatske, ali JS traži da ne slave Oluju kao državni praznik. Mišljenje Međunarodnog suda u Hagu je da je bilo etničkog čišćenja i da smo to doživeli mi, Srbi“ rekao je Marković i dodao -Mi sami sebe urušavamo. Pogledajte šta radi naše tužilaštvo za ratne zločine. Ta ista tužilaštva potoje na Kosovu, u Zagrebu, Sarajevu. Ali oni ne rade ono što radi naše. Tužioci, uzmite se malo u pamet pa pročitajte mišljenje Međunarodnog suda pravde koje je navelo da je bilo etničkog čišćenja Srba u Hrvatskoj, Bosni, Kosovu. Ljudi koji predstavljaju te organizacije dobro su poznati u Srbiji i to su SRBOMRSCI. Mi nismo vodili osvajačke već odbrambene ratove. Danas u Beogradu ima daleko više Albanaca, Hrvata, muslimana nego nekad. I neka ih ima. Ali samo u Srbiji neki bageri stalno kopaju neke rupe i vade navodno neke leševe koje su Srbi navodno dovezli.slava js

Marković je rekao da je JS uvek zagovarala zapošljavanje, nova radna mesta.

„Mi smo šampion u dovođenju investitora i do sada je u Srbiju je došlo osam, devet investitora. Gradovi su pravili međunarodnu saradnju. Pre nekoliko dana delegacija iz Jagodine posetila je italijansku mlekaru i poznatog proizvođača mlečnih proizvoda ,,Inalpi“. Uskoro će vlasnici Inalpija doći u Jagodinu na finalni dogovor. Time ćemo rešiti oko 5.000 proizvođača mleka u okrugu. Očekujemo i dolazak italijanskog proizvođača boca za krv i proizvođača stilskog nameštaja. Oni će iznajmiti dve hale za početak. Uskroo vodimo domaće poljoprivrednike u Beč. Tamo će videti kako austrijski proizvođači mleka rade“ najavio je on.

Proslavi u Nišu prisustvuju najviši predstavnici SPS i PUPS – a.

PALMA ZOVE GRADONAČELNIKA NIŠA U DELEGACIJU

„Sve što je Evropa tražila iz Srbije, ispoštovali smo a Jagodina je već ispunila sve uslove. Hoćemo da pomognemo i drugima, npr Nišu i pozvaću gradonačelnika Niša da sa nama putuje u Beč. Investitori traže prazne hale kada dođu, mi imamo samo par slobodnih koliko nam je ostalo, a Niš je grad koji ima najviše praznih hala. Hoćemo i Nišu da dovedemo nove investitore“ poručio je Dragan Marković.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime