Pretnje smrću Saši Paunoviću i članovima njegove porodice – „Bićeš okrutno likvidiran kao i tvoja kukavička porodica“

0

Predsedniku opštine Paraćin Saši Paunoviću stiglo je pismo u kome se preti smrću njemu i članovima njegove poridice.

„Fašisto, ljotićevcu i izdajnička pičko platićeš za svoja nedela. Bićeš okrutno likvidiran kao i tvoja kukavička porodica…pseto seljačko preporučujemo ti da odmah podneseš ostavku. Svi ste skenirani, mi vas pratimo. Bićeš dignut u vazduh zapamti! Neće niko pomoći“ navodi se izmedju ostalog u pismo koje je stiglo na radno mesto predsednika opštine Paraćin. U potpisu stoji „Internacionalisti 2019“.

Paunović je rekao da ogranak Srpske napredne stranke u Paraćinu smatra odgovornim za ove pretnje.

„Zbog pretnji ubistvom mene i članova moje porodice podneo sam prijave policiji. U ovom poslu nije potpuno neuobičajeno dobijati i anonimne pretnje, ali u ovom konkretnom slučaju odgovornost je isključivo na Srpskoj naprednoj stranci i njenom derivatu u Paraćinu – povereništvu Srpske napredne stranke. Vas smatram odgovornim“ napisao je Paunović.

U Paraćinu već duže vreme traju napadi povereništva SNS na izabranu vlast. Niko se iz ove stranke nije oglašavao povodom pretnji, nije demantovao niti potvrdio da li zaista ova stranka ima veze sa pretnjama Paunoviću  i njegovoj porodici – likvidacijom. Paunović je otac dva maloletna deteta i kaže da se ovim povodom oseća izuzetno ugroženo, zbog čega je slučaj prijavljen policiji.

 

(Medijski sadržaj je nastao realizacijom projekta „Paraćin iz svakog ugla“ koji sufinansira opština Paraćin)

Prethodni tekstU Jagodini mesta za 793 srednjoškolca
Sledeći tekstDanas od 18h u Zavičajnom muzeju – radionica „Život kao kolaž“

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime