POZNATI PARAĆINSKI BIZNISMEN NA EUROBASKETU, NAVIJA U SRPSKOJ NOŠNJI!

0

Poznati paraćinski i pomoravski privrednik Dejan Mihajlović pratio je u Berlinu mečeve grupe B i našu košarkašku reprezentaciju u Berlinu. On svaku utakmicu prati obučen u srpsku narodnu nošnju a tako je radio i ranije – Olimpijada 2004. u Grčkoj, Svetsko prvenstvo u basketu 2010. u Istambulu, EP u Sloveniji 2013., SP u Španiji 2014. Može se reći da je Mihajlović u redu najozbiljnijih navijača naše košarkaške reprezentacije!

deki„Bez Tea ne ide, Bjelica standardno dobar, Raduljica konačno proradio, Bogdan još nije, a najveća srca imaju Marković i Kalinić! Inače, ovde rekao bih Nemce ne zanima mnogo Eurobasket kao ni utakmice koje se igraju. U Berlinu se povodom ovoga, ništa ne dešava, utakmice su zakazivane u neverovatno vreme npr 14 30 što je radno vreme, tako današi ljudi koji ovde žive ne dolaze baš mnogo“ kaže Mihajlović.

U srpskoj nošnji Mihajlović predstavlja atrakciju.

„Ponosan sam na Srbiju, na našu tradiciju i našu nošnju. Navijači iz drugih zemalja se fotografišu sa mnom. Ponosan sam na naš tim, to su sjajni momci“ dodao je on.

Poslovni sistem „Mihajlović“ jedan od najuspešnijih u Srbiji, postoji baner-mlekaraveć 25 godina. Vlasnik Dejan Mihajlović firmu vodi samostalno od 2002. godine i zapošljava čak 250 radnika. Poslovni sistem „Mihajlović“ obuhvata benzinske pumpe, mlekare, privatnu televiziju Kanal M, restorane, markete.

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime