POVERENIK SNS U JAGODINI:KAMENOVALI SU MI RADNJU!

0

Poverenik Srpske napredne stranke u Jagodini Nikola Radosavljević izjavio je danas da je u noći izmedju 10. i 11. oktobra izvršen napad na poslovni objekat u njegovom vlasništvu i da je siguran da ovaj dogadjaj “ima isključivo političku pozadinu”.

Radosavljević je na vanrednoj konferenciji za medije, koju je sazvao Gradski odbor SNS-a, ispričao da je u noći izmedju 10. i 11. oktobra nepoznato lice kamenjem razbilo izlog lokala zdrave hrane koji je u njegovom vlasništvu.

“Tom prilikom pričinjena je veća materijalna šteta, kako sa spoljne strane, tako i u samom lokalu, kazao je Radosavljević.

On je naglasio da je isključena svaka mogućnost da je napad lično motivisan, pošto privatno nema problema niti neprijatelja.

“Ja sam izričitog mišljenja da ovaj napad ima isključivo političku pozadinu i da šustinski predstavlja atak na Srpsku naprednu stranku i reformsku politiku Vlade i njenog premijera, istakao je poverenik SNS-a u Jagodini.

Radosavljević je rekao i da ga navedeni dogadjaj “samo učvršćuje kao poverenika Srpske napredne stranke u gradu Jagodini”.
“U nameri mi je da radim još više i odlučnije u okviru stranke, a u interesu gradjana Jagodine, sa uverenjem da je politika koju sprovodim na lokalu po meri gradjana, poručio je Radosavljević.

On je dodao i da je dogadjaj prijavljen jagodinskoj policiji, koja preduzima mere i dalje radnje iz svoje nadležnosti.

izvor Novi put, foto Blic

POSTAVI KOMENTAR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime