Potpuni haos na ulicama Jagodine, radili pištolji, pesnice a sve zbog devojke

0

Policija je uhapsila tri osobe iz Jagodine i Beograda zbog pucnjave i fizičkog obračuna u kom je jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Kako pišu beogradski mediji, sukob je izbio zbog devojke iz Jagodine koja živi u Beogradu.

Ona je došla sa dečkom Beograđaninom u Jagodinu. Kada su se razdvojili, ona je odlučila da se čuje sa bivšim, a zatim je taj mladić seo u taksi i došao u Jagodinu iz Beograda, navode beogradski mediji.

Kod sebe je imao pištolj i pokušao je da se obračuna sa sadašnjim momkom devojke koji je, videvši da je „bivši“ naoružan počeo da beži.

U trenutku dok je mladić pucao, ulicom je naišao automobil u kome su se nalazili mladići koji su prikočili da vide šta se događa.

Naoružani Beograđanin im je prišao i kroz spušteno staklo na prozoru prislonio cev pištolja na čelo suvozača i naredio mu da izađu iz vozila.

Mladići koji su se nalazili u automobilu mislili su da je u pitanju plastični pištolj, izašli su iz automobila, a zatim su počeli da tuku naoružanog mladića.

Beograđanin je zadobio teške telesne povrede, a dvojica Jagodinaca su privedena.

Jagodinci su uhapšeni zbog nanošenja teških telesnih povreda, a Beograđanin zbog nedozvoljenog posedovanja i nošenja oružja, zbog izazivanja opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.

Prethodni tekstPARAĆINAC ODGOVORIO SNS-U: MENE SU BIRALI GRAĐANI, A TEBE JE ODABRALA STRANKA
Sledeći tekstĆupričanin se parkirao na sred parka, predsednik Opštine napisao da je retardirani idiot

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite komentar
Molimo vas da unesete ime